Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (6)Книжкові видання та компакт-диски (44)
Пошуковий запит: (<.>U=Л959.2$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 65
Представлено документи з 1 до 20
...
1.Ж69879 Гуць В. С. Визначення реологічних характеристик сметанних десертів [Текст]: 16 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.55-58
2.Ж70861 Петюх Г. П. Ефективність гідролізу протеїнів молочної сироватки сериновими протезами [Текст]: 2 // Вісн. Нац. авіац. ун-ту.-С.94-96
3.Ж29409/А Воробець Н. І. Природна асоціація "тибетський грибок" як потенційний промисловий продуцент функціонального молочнокислого напою [Текст]: 622 // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка". Хімія, технологія речовин та їх застосув.-С.107-112
4.Ж29409/А Сидоров Ю. І. Розроблення технології одержання біологічно активної суміші амінокислот з молочної сироватки [Текст]: 622 // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка". Хімія, технологія речовин та їх застосув.-С.88-95
5.РА327864 Мазняк З. О.Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. Дослідження процесу ультрафільтраційного концентрування сколотин та його апаратурне оформлення [Текст] : Автореф. дис. канд. техн. наук : 05.18.12.- URL: /ard/2003/
6.РА353371 Коваленко Н. О.Одес. нац. акад. харч. технологій. Розробка технології карамельних барвників із підсирної сироватки для виробництва молочних продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04
7.РА316343 Вересоцький Ю. І.Укр. держ. ун-т харч. технологій. Удосконалення розпилювального способу сушіння молочної сироватки [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12
8.РА374899 Змієвський Ю. Г.Нац. ун-т харч. технологій. Застосування електродіалізу і мембранної дистиляції в процесі переробки молочної сироватки [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12.- URL: /ard/2010/
9.РА367291 Рибіна О. Б.Одес. нац. акад. харч. технологій. Моделювання процесів комбінованої обробки молочої сироватки електромагнітним полем [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12.- URL: /ard/2009/
10.РА374200 Коваленко Н. О.Одес. нац. акад. харч. технологій. Розробка технології карамельного барвника із підсирної сироватки для виробництва молочних продуктів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16.- URL: /ard/2010/
11.РА382333 Федотова Н. А.Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. Технологія білково-рослинного напівфабрикату на основі молочної сироватки [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16.- URL: /ard/2011/
12.РА380312 Рудавська М. В.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Формування споживних властивостей молочних прохолоджуючих напоїв оздоровчого спрямування [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15.- URL: /ard/2011/
13.Ж29432 Змієвський Ю. Г. Дослідження процесу контактної мембранної дистиляції в процесі виробництва лактози [Текст]: 10/11 // Харч. пром-сть.-С.291-296
14.Ж29409/А Предзимірська Л. М. Особливості кавітаційної обробки молочної сироватки в присутності газів різної природи [Текст] / Л. М. Предзимірська, Л. І. Шевчук, В. Л. Старчевський: 726 // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка".-С.229-232
15.Ж69184/Хім.н. Кочкодан В. М. Властивості біокаталітичних мембран з іммобілізованою протеазою при ультрафільтрації молочної сироватки [Текст] Т. 105 // Наук. зап. НаУКМА. Сер. Хім. науки і технології.-С.37-41
16.Ж69443 Плотнікова Р. В. Обгрунтування вмісту плодово-ягідної сировини у складі напівфабрикатів десертної продукції на основі молочної сировини [Текст]: Вип. 13, т. 1 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.-С.107-114
17.Ж69443 Головко М. П. Порівняльна характеристика хімічного складу та антиоксидантної активності різних видів молочної сироватки та перспективи її використання у напоях [] // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету, 2013,N Вип. 13, т. 7.-С.134-139
18.РА401483 Красуля О. О. Технологія ферментованих напоїв з харчовими волокнами [] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Красуля Олена Олександрівна ; Нац. ун-т харч. технологій
19.РА406735 Берестова А. А. Технологія дрібнодисперсних заморожених добавок із фруктів та їх використання в оздоровчих молочно-рослинних продуктах [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Берестова Аделіна Анатоліївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
20.Ж24320 Білик О. Я. Розробка технології альбумінового сиру урда [] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2014,N № 3/10.-С.49-53
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського