Пошуковий запит: (<.>U=Л961$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 223
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | Ж14162 Снежкин Ю. Ф. Энергосбережение при комплексной переработке растительного сырья [Текст] 21: 4-5 // Пром. теплотехника.-С.118-120
|
2. | РА334101 Гончаренко Г. М.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Розробка процесів безвідходної переробки томатних овочів на підприємствах харчування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Г. М. Гончаренко ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі
|
3. | ВА639839 Дацишин О. В. Механізація переробки і зберігання плодоовочевої продукції [Текст] : Навч. посіб. для підгот. бакалаврів в аграр. вищ. навч. закл. II - IV рівнів акредитації з напряму "Механізація та електрифікація сіл. госп-ва" (спец. "Механізація сіл. госп-ва")
|
4. | Ж69184/хім.н. Наукові записки Національного університету "Києво-Могилянська академія" [Текст]
|
5. | ВА650748 Давыдова В. Р.Донец. гос. ун-т экономики и торговли им. М.И.Туган-Барановского. Консервы в общественном питании [Текст] : Учеб. пособие для студ.
|
6. | ВС41831 Домарецький В. А.Нац. ун-т харч. технологій. Технологія екстрактів, концентратів і напоїв із рослинної сировини [Текст] : Підруч. для студ. вищ. навч. закл.
|
7. | Ж69571 Дубініна А. А. Оптимізація споживчих властивостей концентрованих томатопродуктів [Текст]: 1 // Вестн. Херсон. гос. техн. ун-та.-С.25-29
|
8. | Ж29432 Мазуренко І. К. Технологічні аспекти асептичного консервування томатної пасти [Текст]: 3 // Харч. пром-сть.-С.132-133
|
9. | Ж69879 Глоба О. В. Тепловіддача в процесах концентрування низхідних плівок яблучного соку у вертикальних трубах [Текст]: 16 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.141-143
|
10. | Ж29432 Чук В. В. Оброблення яблучної сировини в імпульсному електричному полі [Текст]: 3 // Харч. пром-сть.-С.103-106
|
11. | Ж29432 Галкіна С. М. Морква - джерело каротину при створенні імуномоделювальних продуктів [Текст]: 3 // Харч. пром-сть.-С.131-132
|
12. | Ж69879 Побережець І. І. Контроль якості яблучних соків за їхніми фізичними властивостями [Текст]: 16 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.110-111
|
13. | Ж29432 Жеплінська М. М. Дія ультразвукової кавітації та НВЧ випромінювання на мікроорганізми морквяного соку [Текст]: 3 // Харч. пром-сть.-С.100-103
|
14. | Ж69879 Глоба О. В. Втрати тиску в процесі випаровування плівок яблучного соку [Текст]: 15 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.75-77
|
15. | Ж29432 Романовський І. Я. Визначення сухих речовин у рослинних соках оптико-акустичним методом [Текст]: 4 // Харч. пром-сть.-С.68-69
|
16. | Ж69944 Шешеня С. К. Вплив натуральних добавок на вміст вітаміну С у компотах з ягід малини та суниці [Текст]: 1 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.-С.66-68
|
17. | Ж29432 Куянов Ю. Ю. Діелектричні властивості яблучних вичавок при тепловій обробці їх НВЧ-опромінюванням [Текст]: 4 // Харч. пром-сть.-С.135-136
|
18. | Ж29432 Матко С. В. Дослідження адсорбції колоїдних речовин яблучного соку палигорськітом [Текст]: 4 // Харч. пром-сть.-С.50-53
|
19. | Ж71985 Матко С. В. Дослідження адсорбції пектинових речовин яблучного соку природними мінералами [Текст]: 20 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.61-63
|
20. | Ж69944 Кудрик М. А. Дослідження хімічного складу та харчових цінностей соків із м'якоттю, одержаних із кісточкових фруктів [Текст]: 3 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.-С.25-26
|
| |