Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (37)Книжкові видання та компакт-диски (319)
Пошуковий запит: (<.>U=Л961$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 223
Представлено документи з 1 до 20
...
1.Ж14162 Снежкин Ю. Ф. Энергосбережение при комплексной переработке растительного сырья [Текст] 21: 4-5 // Пром. теплотехника.-С.118-120
2.РА334101 Гончаренко Г. М.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Розробка процесів безвідходної переробки томатних овочів на підприємствах харчування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Г. М. Гончаренко ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі
3.ВА639839 Дацишин О. В. Механізація переробки і зберігання плодоовочевої продукції [Текст] : Навч. посіб. для підгот. бакалаврів в аграр. вищ. навч. закл. II - IV рівнів акредитації з напряму "Механізація та електрифікація сіл. госп-ва" (спец. "Механізація сіл. госп-ва")
4.Ж69184/хім.н. Наукові записки Національного університету "Києво-Могилянська академія" [Текст]
5.ВА650748 Давыдова В. Р.Донец. гос. ун-т экономики и торговли им. М.И.Туган-Барановского. Консервы в общественном питании [Текст] : Учеб. пособие для студ.
6.ВС41831 Домарецький В. А.Нац. ун-т харч. технологій. Технологія екстрактів, концентратів і напоїв із рослинної сировини [Текст] : Підруч. для студ. вищ. навч. закл.
7.Ж69571 Дубініна А. А. Оптимізація споживчих властивостей концентрованих томатопродуктів [Текст]: 1 // Вестн. Херсон. гос. техн. ун-та.-С.25-29
8.Ж29432 Мазуренко І. К. Технологічні аспекти асептичного консервування томатної пасти [Текст]: 3 // Харч. пром-сть.-С.132-133
9.Ж69879 Глоба О. В. Тепловіддача в процесах концентрування низхідних плівок яблучного соку у вертикальних трубах [Текст]: 16 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.141-143
10.Ж29432 Чук В. В. Оброблення яблучної сировини в імпульсному електричному полі [Текст]: 3 // Харч. пром-сть.-С.103-106
11.Ж29432 Галкіна С. М. Морква - джерело каротину при створенні імуномоделювальних продуктів [Текст]: 3 // Харч. пром-сть.-С.131-132
12.Ж69879 Побережець І. І. Контроль якості яблучних соків за їхніми фізичними властивостями [Текст]: 16 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.110-111
13.Ж29432 Жеплінська М. М. Дія ультразвукової кавітації та НВЧ випромінювання на мікроорганізми морквяного соку [Текст]: 3 // Харч. пром-сть.-С.100-103
14.Ж69879 Глоба О. В. Втрати тиску в процесі випаровування плівок яблучного соку [Текст]: 15 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.75-77
15.Ж29432 Романовський І. Я. Визначення сухих речовин у рослинних соках оптико-акустичним методом [Текст]: 4 // Харч. пром-сть.-С.68-69
16.Ж69944 Шешеня С. К. Вплив натуральних добавок на вміст вітаміну С у компотах з ягід малини та суниці [Текст]: 1 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.-С.66-68
17.Ж29432 Куянов Ю. Ю. Діелектричні властивості яблучних вичавок при тепловій обробці їх НВЧ-опромінюванням [Текст]: 4 // Харч. пром-сть.-С.135-136
18.Ж29432 Матко С. В. Дослідження адсорбції колоїдних речовин яблучного соку палигорськітом [Текст]: 4 // Харч. пром-сть.-С.50-53
19.Ж71985 Матко С. В. Дослідження адсорбції пектинових речовин яблучного соку природними мінералами [Текст]: 20 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.61-63
20.Ж69944 Кудрик М. А. Дослідження хімічного складу та харчових цінностей соків із м'якоттю, одержаних із кісточкових фруктів [Текст]: 3 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.-С.25-26
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського