Пошуковий запит: (<.>U=Л961.5$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 14
Представлено документи з 1 до 14
|
1. | РА334101 Гончаренко Г. М.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Розробка процесів безвідходної переробки томатних овочів на підприємствах харчування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Г. М. Гончаренко ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі
|
2. | Ж69571 Дубініна А. А. Оптимізація споживчих властивостей концентрованих томатопродуктів [Текст]: 1 // Вестн. Херсон. гос. техн. ун-та.-С.25-29
|
3. | Ж29432 Мазуренко І. К. Технологічні аспекти асептичного консервування томатної пасти [Текст]: 3 // Харч. пром-сть.-С.132-133
|
4. | РА341578 Мазуренко І. К.Одес. нац. акад. харч. технологій. Удосконалення технології виробництва концентрованих томатопродуктів [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук.- URL: /ard/2006/
|
5. | РА367476 Ольховська В. С.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Вдосконалення якості концентрованих томатопродуктів в процесі їх виробництва [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15.- URL: /ard/2009/
|
6. | Ж29432 Василенко С. М. Теплообмін у плівкових течіях у роторно-плівкових апаратах із роторами спірального типу [Текст]: 8 // Харч. пром-сть.-С.103-108
|
7. | Ж25522 Жукевич О. Виробництво та споживання соусів в Україні [Текст]: 1 // Товари і ринки.-С.37-45
|
8. | РА407616 Нагорний О. Ю. Технологія соусів томатних капсульованих [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Нагорний Олександр Юрійович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
|
9. | Ж25522 Дьяков О. Споживна цінність швидкозаморожених купажованих соків із м'якоттю [] // Товари і ринки, 2014,N № 2.-С.95-105
|
10. | ВА811775 Нагорний О. Ю. Технологія соусів томатних капсульованих [Текст] : монографія / О. Ю. Нагорний, О. П. Неклеса, Є. П. Пивоваров ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
|
11. | Ж24320 Tokar A. Combination of vegetable-fruit formulation composition for obtaining high quality products [] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2018,N № 4/11.-С.55-60
|
12. | Ж69879 Применко В. Г. Технологія кетчупу, збагаченого селеном [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2020. т.Т. 26,N № 5.-С.138-148
|
13. | Ж29432 Бендерська О. В. Дослідження структурно-механічних властивостей томатних соусів [] / О. В. Бендерська, О. С. Бессараб, В. В. Шутюк // Харч. пром-сть, 2019,N № 26.-С.64-70
|
14. | РА441460 Бендерська О. В. Удосконалення технології томатних соусів із додаванням пасти із насіння томатів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Бендерська Ольга Вячеславівна ; Нац. ун-т харч. технологій
|