Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (3)Книжкові видання та компакт-диски (44)
Пошуковий запит: (<.>U=Л962$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 22
Представлено документи з 1 до 20
...
1.Ж29432 Пасічний В. М. Використання гідроколоїдів у виробництві консервів з м'ясом птиці [Текст]: 4 // Харч. пром-сть.-С.61-63
2.Ж29432 Пасічний В. М. Розробка стабілізаційних систем для фаршевих емульсій [Текст]: 6 // Харч. пром-сть.-С.22-25
3.РА324853 Федишин Т. Я.Львів. держ. акад. вет. медицини ім. С.З.Гжицького. Оптимізація ветеринарно-санітарної експертизи в стерилізації м'ясних консервів [Текст] : Автореф. дис... канд. вет. наук: 16.00.09
4.РА307651 Казаченко С. В.Київ. держ. торг.-екон. ун-т. Товарознавча характеристика комбінованих м'ясних консервів, призначених для раціонального харчування [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.15.- URL: /ard/1999/
5.РА373386 Севаторов М. М.Донец. нац. ун-т екон. і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. Процес виробництва печінкових паштетів з використанням високого тиску [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12.- URL: /ard/2010/
6.РА370290 Бочковський А. П.Одес. нац. акад. харч. технологій. Розробка технологій м'ясорослинних консервованих продуктів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.18.13.- URL: /ard/2010/
7.РА372757 Головко Т. М.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Формування якості паштетів з використанням напівфабрикату кісткового харчового та еламіну [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15
8.РА389235 Османова Ю. В.Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. Технологія напівфабрикату з топінамбуру і цикорію та паштетів з його використанням [] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16
9.Ж14378 Вербицький С. Б. Визначення параметрів процесу тонкого подрібнення м'ясної сировини [] // Вісник аграрної науки, 2004,N № 8.-С.64-67
10.Ж14378 Старчевой О. М. Наукові та практичні аспекти створення продуктів дієтичного призначення [] // Вісник аграрної науки, 2002,N № 10.-С.57-60
11.Ж72108 Величко В. О. Застосування оптимального режиму стерилізації консервованих паштетів із м'яса індиків - отримання безпечного, смачного продукту з високою харчовою цінністю [] : (огляд) // Науково-технічний бюлетень Інституту біології тварин та Державного науково-дослідного контрольного інституту ветеринарних препаратів та кормових добавок, 2014,N Вип. 15, N 1.-С.260-264
12.Ж24320 Kotliar Ye. Development of sanitary-safe poultry paste products with balanced fatty acid and vitamin composition [] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2017,N № 3/11.-С.61-70
13.Ж24320 Pasichnyi V. Optimization of the canned poultry meat sterilization formula with hydrocolloids [] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2017,N № 4/11.-С.29-34
14.Ж69944 Гавриленко О. С. Відповідність м'ясних та м'ясорослинних консервів вимогам національних стандартів України [] // Вісник Полтавської державної аграрної академії, 2017,N № 4.-С.77-80
15.Ж69944 Гавриленко О. С. Мікробіологічний контроль м'ясних та м'ясорослинних консервів [] // Вісник Полтавської державної аграрної академії, 2017,N № 4.-С.81-84
16.Ж69443 Гриньова Д. В. Паштет з м'ясом перепела з антиоксидантними властивостями [] // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету, 2018,N Вип. 18, т. 1.-С.269-273
17.Ж69879 Москалюк О. Є. Аналіз жирнокислотного складу м'ясних паштетів [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2018. т.Т. 24,N № 5.-С.195-201
18.ВА805011 Крижова Ю. П. Технологія м'ясних консервів : навч. посіб. / Крижова Ю. П., Баль-Прилипко Л. В.
19.РА426876 Котляр Є. О. Удосконалення технології м'ясних паштетів, збалансованих за жирнокислотним та вітамінним складом : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Котляр Євгеній Олександрович ; Одес. нац. акад. харч. технологій
20.Ж69879 Гащук О. І. Удосконалення технології м'ясо-рослинних консервів з використанням бобових [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2019. т.Т. 25,N № 6.-С.218-225
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського