Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (6)Книжкові видання та компакт-диски (45)
Пошуковий запит: (<.>U=Л964$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 17
Представлено документи з 1 до 17
1.РА358008 Добробабіна Л. Б.Одес. нац. акад. харч. технологій. Наукові основи комплексу технологій харчових продуктів з гідробіонтів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук.- URL: /ard/2008/
2.РА353298 Горшунов М. С.Одес. нац. акад. харч. технологій. Розробка технології виробництва пресервів та рибних консервів з використанням лактоферментованої сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук.- URL: /ard/2007/
3.РА345367 Новікова Т. М.Одес. нац. акад. харч. технологій. Розробка технології консервів з піленгаса [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук.- URL: /ard/2006/
4.РА349722 Романенко О. В.Київ. нац. торг.-екон. ун-т. Споживні властивості нових пресервів на основі прісноводної риби [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук.- URL: /ard/2007/
5.РА313107 Сахневич В. С.Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. Товарознавча характеристика комбінованих консервів зі ставкової риби [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15
6.РА350669 Кушніренко Н. М.Одес. акад. харч. технологій. Удосконалення технології рибних консервів у томатному соусі [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук.- URL: /ard/2007/
7.РА368735 Сидоренко О. В.Київ. нац. торг.-екон. ун-т. Наукове обгрунтування і формування споживних властивостей продуктів з прісноводної риби та рослинної сировини [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.15.- URL: /ard/2009/
8.ВА733334 Приліпко Т. М.Поділ. держ. аграр.-техн. ун-т. Технологія переробки продукції рибництва [Текст] : навч. посіб.
9.Ж25522 Романенко О. Метод визначення структурно-механічних властивостей рибних пресервів [] // Товари і ринки, 2013,N № 2.-С.58-65
10.РА402555 Богомолова В. В. Удосконалення технології рибних консервів з застосуванням гідроколоїдів [] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Богомолова Валерія Вікторівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій
11.Ж25522 Победаш М. Формування якості рибних пресервів із дрібних оселедцевих риб [] // Товари і ринки, 2015,N № 1.-С.112-120
12.ВА796661 Мазаракі А. А. Інноваційні технології переробки риби [Текст] : монографія / [А. А. Мазаракі та ін.] ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України
13.Ж24320 Никитчина Т. И. Разработка стабилизирующих систем соусов в технологии рыбных продуктов [] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2015,N № 2/10.-С.19-24
14.Ж24320 Barysheva Y. A technology developed to produce hot fish marinades for a jellylike filling of prolonged storage [] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2017,N № 5/11.-С.40-45
15.Ж25522 Романенко О. Структурно-механічні параметри рибних пресервів під час зберігання [] // Товари і ринки. Сер. Техн. науки, 2019,N № 1.-С.71-83
16.РА423381 Голембовська Н. В. Технологія пресервів з прісноводних риб та пряно-ароматичних коренеплодів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Голембовська Наталія Володимирівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій
17.РА426008 Міхнєва Є. Г. Технологія пресервів із молюсків та пряно-ароматичної сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Міхнєва Єкатерина Геннадіївна ; Нац. ун-т харч. технологій
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського