Пошуковий запит: (<.>U=Л964$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 17
Представлено документи з 1 до 17
|
1. | РА358008 Добробабіна Л. Б.Одес. нац. акад. харч. технологій. Наукові основи комплексу технологій харчових продуктів з гідробіонтів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук.- URL: /ard/2008/
|
2. | РА353298 Горшунов М. С.Одес. нац. акад. харч. технологій. Розробка технології виробництва пресервів та рибних консервів з використанням лактоферментованої сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук.- URL: /ard/2007/
|
3. | РА345367 Новікова Т. М.Одес. нац. акад. харч. технологій. Розробка технології консервів з піленгаса [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук.- URL: /ard/2006/
|
4. | РА349722 Романенко О. В.Київ. нац. торг.-екон. ун-т. Споживні властивості нових пресервів на основі прісноводної риби [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук.- URL: /ard/2007/
|
5. | РА313107 Сахневич В. С.Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. Товарознавча характеристика комбінованих консервів зі ставкової риби [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15
|
6. | РА350669 Кушніренко Н. М.Одес. акад. харч. технологій. Удосконалення технології рибних консервів у томатному соусі [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук.- URL: /ard/2007/
|
7. | РА368735 Сидоренко О. В.Київ. нац. торг.-екон. ун-т. Наукове обгрунтування і формування споживних властивостей продуктів з прісноводної риби та рослинної сировини [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.15.- URL: /ard/2009/
|
8. | ВА733334 Приліпко Т. М.Поділ. держ. аграр.-техн. ун-т. Технологія переробки продукції рибництва [Текст] : навч. посіб.
|
9. | Ж25522 Романенко О. Метод визначення структурно-механічних властивостей рибних пресервів [] // Товари і ринки, 2013,N № 2.-С.58-65
|
10. | РА402555 Богомолова В. В. Удосконалення технології рибних консервів з застосуванням гідроколоїдів [] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Богомолова Валерія Вікторівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій
|
11. | Ж25522 Победаш М. Формування якості рибних пресервів із дрібних оселедцевих риб [] // Товари і ринки, 2015,N № 1.-С.112-120
|
12. | ВА796661 Мазаракі А. А. Інноваційні технології переробки риби [Текст] : монографія / [А. А. Мазаракі та ін.] ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України
|
13. | Ж24320 Никитчина Т. И. Разработка стабилизирующих систем соусов в технологии рыбных продуктов [] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2015,N № 2/10.-С.19-24
|
14. | Ж24320 Barysheva Y. A technology developed to produce hot fish marinades for a jellylike filling of prolonged storage [] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2017,N № 5/11.-С.40-45
|
15. | Ж25522 Романенко О. Структурно-механічні параметри рибних пресервів під час зберігання [] // Товари і ринки. Сер. Техн. науки, 2019,N № 1.-С.71-83
|
16. | РА423381 Голембовська Н. В. Технологія пресервів з прісноводних риб та пряно-ароматичних коренеплодів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Голембовська Наталія Володимирівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій
|
17. | РА426008 Міхнєва Є. Г. Технологія пресервів із молюсків та пряно-ароматичної сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Міхнєва Єкатерина Геннадіївна ; Нац. ун-т харч. технологій
|