Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>U=Л990.5$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
|
| | | | |
1. |
Пільненко А. К. Удосконалення машин для нарізання гастрономічних продуктів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / А. К. Пільненко; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2013. - 20 c. - укp.Увагу приділено обгрунтуванню, розробці й експериментальній перевірці математичних моделей реального процесу різання дисковим ножем з коливальним способом подачі продукту. Вперше визначено технічний рівень якості машин для нарізання гастрономічних продуктів за одиничними, груповими та комплексними показниками якості. Обгрунтовано та розроблено математичну модель процесу різання гастрономічних продуктів дисковим ножем з коливальним способом подачі продукту. Побудовано поля нормальної складової швидкості різання та коефіцієнта ковзання дискового ножа за коливального руху продукту, що дозволило раціонально розташувати продукт в зоні різання. Одержано багатофакторні моделі для визначення динамічних навантажень на вал дискового ножа, важіль подачі машини, а також виявлено закономірності зміни цих навантажень в процесі різання гастрономічних продуктів. Встановлено залежність енергетичних показників роботи машин з нарізання гастрономічних продуктів від кінематичних параметрів процесу та структурно- механічних властивостей гастрономічних продуктів. Удосконалено інженерну методику розрахунку машин для нарізання гастрономічних продуктів. Індекс рубрикатора НБУВ: Л990.5-5
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА400513 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
2. |
Завербний А. Р. Визначення конструкційних параметрів машин для різання хлібобулочних виробів / А. Р. Завербний, Ю. В. Кодра // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка". - 2018. - № 891. - С. 3-7. - Бібліогр.: 10 назв. - укp.Визначено значення основних конструкційних параметрів різання хлібобулочних виробів на скибки. Наведено рекомендації щодо вибору параметрів як вхідних даних, які є необхідними під час проектування машин для різання хлібобулочних виробів. Індекс рубрикатора НБУВ: Л990.5-5
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж29409/А Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
|