Пошуковий запит: (<.>U=Л991.5$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 44
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ВА642886 Перцевой Ф. В. Производство желейной и взбивной продукции с использованием модификаторов [Текст] : Моногр.
|
2. | РА304407 Юрченко С. Л.Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. Розробка технології багатофункціональних напівфабрикатів для виробництва солодких страв з пінною структурою [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16
|
3. | РА316550 Мостова Л. М.Харк. держ. акад. технології та організації харчування. Технологія десертної продукції емульсійного типу з використанням стабілізаційних систем на основі крохмалю [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16
|
4. | РА326655 Пивоваров Є. П.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Технологія драглеподібної десертної продукції з використанням систем крохмаль - функціональний полісахарид [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16
|
5. | РА302269 Нєміріч О. В.Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. Технологія жировміщуючих кондитерських виробів підвищеної харчової цінності для лікувально-профілактичного харчування [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16.- URL: /ard/1998/
|
6. | РА353466 Ветров В. М.Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. Технологія молочно-білкових напівфабрикатів зі сколотин для виробництва структурованої десертної продукції [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук.- URL: /ard/2007/
|
7. | РА338671 Васильєва О. О.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Технологія напівфабрикату на основі топінамбура для солодких збивних страв [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16.- URL: /ard/2005/
|
8. | РА346867 Золотухіна І. В.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Технологія напівфабрикатів на основі сколотин для виробництва збитої десертної продукції [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук.- URL: /ard/2006/
|
9. | РА328923 Расулов Р. А.Київ. нац. торг.-екон. ун-т. Технологія солодких страв з окарою [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16.- URL: /ard/2004/
|
10. | РА319182 Шевченко О. В.Київ. нац. торгов.-екон. ун-т. Технологія солодких страв і соусів із вітапектином та фітосорбентом [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16
|
11. | РА302268 Євлаш В. В.Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. Технологія сухого харчового концентрату на основі крові забійних тварин та його використання у виробництві солодких збивних виробів [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16.- URL: /ard/1998/
|
12. | ВА736128 Коваленко А. О.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Технологія десертів з використанням стабілізаційних систем на основі крохмалю [Текст] : монографія
|
13. | РА384875 Дзюндзя О. В.Київ. нац. торг.-екон. ун-т. Технологія солодких страв та соусів з використанням субтропічної сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16.- URL: /ard/2011/
|
14. | Ж69944 Шешеня С. К. Способи збагачення біологічно активними речовинами овочевих компотів і нектарів [Текст]: 3 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.-С.72-75
|
15. | Ж25522 Собко А. Технології пудингів для харчування дітей дошкільного віку [Текст]: 2 // Товари і ринки.-С.98-106
|
16. | Ж25522 Свідло К. Технологія десертів геродієтичного призначення [] // Товари і ринки, 2013,N № 2.-С.184-189
|
17. | РА405812 Кравченко Н. В. Технологія напівфабрикату для солодких страв на основі знежиреного молока та кореня солодки [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16
|
18. | РА394102 Кондратюк Н. В.МОНМС України. Технологія солодких страв з використанням капсульованих продуктів з пробіотичними мікроорганізмами [] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16
|
19. | Ж25522 Корзун В. Технологія фруктово-ягідних десертів із підвищеним вмістом мікроелементів [] // Товари і ринки, 2013,N № 1.-С.53-62
|
20. | ВА784028 Горальчук А. Б. Технологія десертів молочних із використанням карагінанів : монографія / [А. Б. Горальчук та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування і торгівлі
|
| |