Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (7)Автореферати дисертацій (6)Книжкові видання та компакт-диски (85)
Пошуковий запит: (<.>U=Л991.5$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 44
Представлено документи з 1 до 20
...
1.ВА642886 Перцевой Ф. В. Производство желейной и взбивной продукции с использованием модификаторов [Текст] : Моногр.
2.РА304407 Юрченко С. Л.Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. Розробка технології багатофункціональних напівфабрикатів для виробництва солодких страв з пінною структурою [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16
3.РА316550 Мостова Л. М.Харк. держ. акад. технології та організації харчування. Технологія десертної продукції емульсійного типу з використанням стабілізаційних систем на основі крохмалю [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16
4.РА326655 Пивоваров Є. П.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Технологія драглеподібної десертної продукції з використанням систем крохмаль - функціональний полісахарид [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16
5.РА302269 Нєміріч О. В.Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. Технологія жировміщуючих кондитерських виробів підвищеної харчової цінності для лікувально-профілактичного харчування [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16.- URL: /ard/1998/
6.РА353466 Ветров В. М.Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. Технологія молочно-білкових напівфабрикатів зі сколотин для виробництва структурованої десертної продукції [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук.- URL: /ard/2007/
7.РА338671 Васильєва О. О.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Технологія напівфабрикату на основі топінамбура для солодких збивних страв [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16.- URL: /ard/2005/
8.РА346867 Золотухіна І. В.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Технологія напівфабрикатів на основі сколотин для виробництва збитої десертної продукції [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук.- URL: /ard/2006/
9.РА328923 Расулов Р. А.Київ. нац. торг.-екон. ун-т. Технологія солодких страв з окарою [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16.- URL: /ard/2004/
10.РА319182 Шевченко О. В.Київ. нац. торгов.-екон. ун-т. Технологія солодких страв і соусів із вітапектином та фітосорбентом [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16
11.РА302268 Євлаш В. В.Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. Технологія сухого харчового концентрату на основі крові забійних тварин та його використання у виробництві солодких збивних виробів [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16.- URL: /ard/1998/
12.ВА736128 Коваленко А. О.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Технологія десертів з використанням стабілізаційних систем на основі крохмалю [Текст] : монографія
13.РА384875 Дзюндзя О. В.Київ. нац. торг.-екон. ун-т. Технологія солодких страв та соусів з використанням субтропічної сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16.- URL: /ard/2011/
14.Ж69944 Шешеня С. К. Способи збагачення біологічно активними речовинами овочевих компотів і нектарів [Текст]: 3 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.-С.72-75
15.Ж25522 Собко А. Технології пудингів для харчування дітей дошкільного віку [Текст]: 2 // Товари і ринки.-С.98-106
16.Ж25522 Свідло К. Технологія десертів геродієтичного призначення [] // Товари і ринки, 2013,N № 2.-С.184-189
17.РА405812 Кравченко Н. В. Технологія напівфабрикату для солодких страв на основі знежиреного молока та кореня солодки [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16
18.РА394102 Кондратюк Н. В.МОНМС України. Технологія солодких страв з використанням капсульованих продуктів з пробіотичними мікроорганізмами [] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16
19.Ж25522 Корзун В. Технологія фруктово-ягідних десертів із підвищеним вмістом мікроелементів [] // Товари і ринки, 2013,N № 1.-С.53-62
20.ВА784028 Горальчук А. Б. Технологія десертів молочних із використанням карагінанів : монографія / [А. Б. Горальчук та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування і торгівлі
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського