Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (11)Книжкові видання та компакт-диски (41)Журнали та продовжувані видання (4)
Пошуковий запит: (<.>U=Л992.5$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
1.ВА646941 Черевко А. И. Новые направления переработки прудовой и океанической рыбы в кулинарную продукцию [Текст] : Моногр.
2.ВА761191 Бреславець Т. В. Технологія структурованих аналогів філе рибного та кулінарної продукції на їх основі [Текст] : монографія
3.РА407402 Магалецька І. А. Технологія рулетів рибних, збагачених біологічно активними речовинами рослинного походження [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Магалецька Ірина Анатоліївна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т
4.ВА797773 Сирохман І. В. Технологія приготування страв і харчових продуктів із риби і морепродуктів [Текст] : навч. посіб. / Сирохман І. В., Філь М. І., Калимон М.-М. В. ; Укоопспілка, Львів. комерц. акад.
5.Ж43715 Aberoumand A. Effects of processing on the proximate composition and energetic values in two fish species from Iran Southern waters [] // Ukrainian Food Journal, 2015. т.Т. 4,N № 2.-С.281-287
6.Ж61599 Колісниченко Т. О. Удосконалення технології страв із риби з метою підвищення їх харчової цінності [] // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка, 2016,N Вип. 179:Сучас. напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в.-С.214-220
7.Ж69879 Головко М. П. Дослідження показників якості страв і кулінарних виробів на основі напівфабрикату з молюска прісноводного та їх змін під час зберігання [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2019. т.Т. 25,N № 5.-С.100-107
8.Ж43715 Kose S. Nutritional value of fish soup from cultured brook trout (Salvelinus fontinalis, Mitchill, 1814) [] / S. Kose, M. Pompe [et al.] // Ukr. Food J, 2021. т.Т. 10,N № 1.-С.112-123
9.Ж25522 Лебський С. Якість ліпідно-каротиноїдного концентрату з креветки Palaemon adspersus Rathke, 1837 [] / С. Лебський // Товари і ринки, 2022,N № 2.-С.79-87
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського