Пошуковий запит: (<.>U=Л994$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 95
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ВА612327 Васюкова Г. Т.Донец. держ. ун-т економіки і торгівлі. Підвищення якості комбінованих білкових продуктів [Текст]
|
2. | Ж69879 Пешук Л. В. Перспективи оздоровчого харчування з використанням пробудженого насіння та зародків пшениці [Текст]: 16 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.103-104
|
3. | РА340279 Кіптела Л. В.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Наукове обгрунтування процесів і обладнання виробництва харчових напівфабрикатів з нетрадиційної плодоовочевої сировини [Текст] : Автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.12.- URL: /ard/2005/
|
4. | РА340478 Гринченко О. О.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Наукове обгрунтування та розробка технології кулінарної продукції з використанням напівфабрикатів функціональних композицій на основі полісахаридів [Текст] : Автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.16.- URL: /ard/2005/
|
5. | РА323452 Фалько О. Л.Донец. держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. Обгрунтування параметрів та розробка машини відділення заморожених пельменів і вареників від борошна [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12.- URL: /ard/2003/
|
6. | РА304407 Юрченко С. Л.Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. Розробка технології багатофункціональних напівфабрикатів для виробництва солодких страв з пінною структурою [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16
|
7. | РА325289 Стрижак С. Г.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Технологія млинцевого напівфабрикату з використанням покращуючих добавок [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16
|
8. | РА353341 Подворчан Д. Є.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Технологія напівфабрикату кісткового харчового та паштетних печінкових мас з його використанням [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук.- URL: /ard/2007/
|
9. | РА344478 М'ячикова Н. І.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Технологія напівфабрикатів з культивованих грибів глива звичайна та кулінарної продукції з їх використанням [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук.- URL: /ard/2006/
|
10. | РА346867 Золотухіна І. В.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Технологія напівфабрикатів на основі сколотин для виробництва збитої десертної продукції [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук.- URL: /ard/2006/
|
11. | РА365377 Пестіна Г. О.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Технологія реструктурованого напівфабрикату з дині [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16.- URL: /ard/2009/
|
12. | РА336329 Вітер Ю. А.Київ. нац. торг.-екон. ун-т. Товарознавча характеристика нових видів заморожених картоплепродуктів [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.15.- URL: /ard/2005/
|
13. | ВС51788 Павлюк Р. Ю.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Полтав. ун-т економіки і торгівлі, Київ. нац. торг.-екон. ун-т, Харк. торг.-екон. ін-т. Активація рослинних біологічно активних речовин фізичними методами [Текст] : монографія
|
14. | ВА722633 Лисюк Г. М.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Використання харчових гідроколоїдів у технології млинчикового напівфабрикату [Текст] : монографія
|
15. | ВА736927 Гринченко О. О.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Теоретичні та прикладні аспекти стабілізації харчових продуктів з гетерогенною структурою [Текст] : монографія
|
16. | РА382333 Федотова Н. А.Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. Технологія білково-рослинного напівфабрикату на основі молочної сироватки [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16.- URL: /ard/2011/
|
17. | РА369575 Никифоров Р. П.Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. Технологія напівфабрикатів для збитої десертної продукції на основі нежирної молочної сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.18.16.- URL: /ard/2009/
|
18. | РА367474 Пивоварова О. П.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Технологія напівфабрикатів реструктурованих на основі печериць [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16.- URL: /ard/2009/
|
19. | РА376944 Пак А. В.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Формування товарознавчих властивостей заморожених пастоподібних напівфабрикатів на основі плодової сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15.- URL: /ard/2010/
|
20. | Ж69879 Роглєв Й. Й. Дослідження процесів заморожування та розморожування дріжджових кулінарних напівфабрикатів у закладах ресторанного господарства [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2013,N № 50.-С.135-142
|
| |