Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (12)Книжкові видання та компакт-диски (114)
Пошуковий запит: (<.>U=Л994$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 95
Представлено документи з 1 до 20
...
1.ВА612327 Васюкова Г. Т.Донец. держ. ун-т економіки і торгівлі. Підвищення якості комбінованих білкових продуктів [Текст]
2.Ж69879 Пешук Л. В. Перспективи оздоровчого харчування з використанням пробудженого насіння та зародків пшениці [Текст]: 16 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.103-104
3.РА340279 Кіптела Л. В.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Наукове обгрунтування процесів і обладнання виробництва харчових напівфабрикатів з нетрадиційної плодоовочевої сировини [Текст] : Автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.12.- URL: /ard/2005/
4.РА340478 Гринченко О. О.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Наукове обгрунтування та розробка технології кулінарної продукції з використанням напівфабрикатів функціональних композицій на основі полісахаридів [Текст] : Автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.16.- URL: /ard/2005/
5.РА323452 Фалько О. Л.Донец. держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. Обгрунтування параметрів та розробка машини відділення заморожених пельменів і вареників від борошна [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12.- URL: /ard/2003/
6.РА304407 Юрченко С. Л.Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. Розробка технології багатофункціональних напівфабрикатів для виробництва солодких страв з пінною структурою [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16
7.РА325289 Стрижак С. Г.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Технологія млинцевого напівфабрикату з використанням покращуючих добавок [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16
8.РА353341 Подворчан Д. Є.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Технологія напівфабрикату кісткового харчового та паштетних печінкових мас з його використанням [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук.- URL: /ard/2007/
9.РА344478 М'ячикова Н. І.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Технологія напівфабрикатів з культивованих грибів глива звичайна та кулінарної продукції з їх використанням [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук.- URL: /ard/2006/
10.РА346867 Золотухіна І. В.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Технологія напівфабрикатів на основі сколотин для виробництва збитої десертної продукції [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук.- URL: /ard/2006/
11.РА365377 Пестіна Г. О.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Технологія реструктурованого напівфабрикату з дині [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16.- URL: /ard/2009/
12.РА336329 Вітер Ю. А.Київ. нац. торг.-екон. ун-т. Товарознавча характеристика нових видів заморожених картоплепродуктів [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.15.- URL: /ard/2005/
13.ВС51788 Павлюк Р. Ю.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Полтав. ун-т економіки і торгівлі, Київ. нац. торг.-екон. ун-т, Харк. торг.-екон. ін-т. Активація рослинних біологічно активних речовин фізичними методами [Текст] : монографія
14.ВА722633 Лисюк Г. М.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Використання харчових гідроколоїдів у технології млинчикового напівфабрикату [Текст] : монографія
15.ВА736927 Гринченко О. О.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Теоретичні та прикладні аспекти стабілізації харчових продуктів з гетерогенною структурою [Текст] : монографія
16.РА382333 Федотова Н. А.Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. Технологія білково-рослинного напівфабрикату на основі молочної сироватки [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16.- URL: /ard/2011/
17.РА369575 Никифоров Р. П.Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. Технологія напівфабрикатів для збитої десертної продукції на основі нежирної молочної сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.18.16.- URL: /ard/2009/
18.РА367474 Пивоварова О. П.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Технологія напівфабрикатів реструктурованих на основі печериць [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16.- URL: /ard/2009/
19.РА376944 Пак А. В.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Формування товарознавчих властивостей заморожених пастоподібних напівфабрикатів на основі плодової сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15.- URL: /ard/2010/
20.Ж69879 Роглєв Й. Й. Дослідження процесів заморожування та розморожування дріжджових кулінарних напівфабрикатів у закладах ресторанного господарства [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2013,N № 50.-С.135-142
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського