Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Книжкові видання та компакт-диски (4)
Пошуковий запит: (<.>U=М321.01-31$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2

      
Категорія:    
1.

Березовський Ю. В. 
Оптимізація процесу зберігання лляної трести підвищеної вологості : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.03 / Ю. В. Березовський; Херсон. держ. техн. ун-т. - Херсон, 2002. - 21 c. - укp.

Проаналізовано вплив концентрації консерванта, вологості, тривалості зберігання на якість трести. На підставі результатів експерименту виведено математичну модель зберігання лляної трести підвищеної вологості у випадку застосування сечовини. Розроблено та науково обгрунтовано удосконалену технологію зрошення та внесення консервантів на стебла льону. Запропоновано екологічно чисту технологію обробки трести потоком повітря, яка забезпечує збереження якості лляної сировини. Експериментально відпрацьовано та рекомендовано для виробництва оптимальні параметри процесу зберігання трести.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: М321.01-310.9

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА321167 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Рожко В. І. 
Вплив вуглеамонійних солей на мікробіологічну активність пектинорозкладаючої мікрофлори льону-довгунця за різних строків його збирання / В. І. Рожко // Вісн. аграр. науки. - 1999. - № 2. - С. 76-77. - укp.

Викладено результати досліджень впливу вуглеамонійних солей на мікробіологічну активність пектинорозкладаючої мікрофлори льону-довгунця за різних строків збирання льону. Встановлено, що 2-розчин вуглеамонійних солей (ВАС), який служить джерелом азотового живлення для пектинорозкладаючих грибів, активізує їх розвиток, збільшує їх кількість, прискорюючи приготування льонотрести.


Індекс рубрикатора НБУВ: М321.01-31

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж14378 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського