Пошуковий запит: (<.>U=Н712.52$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
|
1. | ВС37250 Томишин-Лелекач М. М.Ужгород. комерц. технікум. Технологічні розрахунки при проектуванні підприємств харчування [Текст] : Навч. посіб.
|
2. | Ж69861 Саллюм Асем. Асем Структура формирования объёмно-планировочного решения предприятий общественного питания стран восточного арабского Средиземноморья [Текст]: Вип. 24 // Містобудування та терит. планув.-С.192-201
|
3. | СО28502 Мазаракі А. А.Київ. нац. торг.-екон. ун-т. Проектування закладів ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб.
|
4. | ВА721156 Гавриленко В. Н.Донец. нац. ун-т экономики и торговли им. М.Туган-Барановского. Основы промышленного строительства и санитарная техника [Текст] : учеб. пособие
|
5. | СО30165 Мазаракі А. А.Київ. нац. торг.-екон. ун-т. Проектування закладів ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб.
|
6. | ВС53992 Грицюк Л. С.Нац. ун-т "Львів. політехніка". Проектування закладів харчування [Текст] : навч. посіб.
|
7. | ВА756788 Мостова Л. М.Укр. інж.-пед. акад., Харк. торг.-екон. ін-т КНТЕУ. Організація та проектування закладів ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. для студ. ВНЗ напряму підготов. "Професійна освіта"
|
8. | ВА776947 Ветров В. М. Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. для студ. ВНЗ / В. М. Ветров, Т. І. Юдіна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського
|
9. | РА398844 Ніколаєнко В. В. Методика архітектурного формування загальноміської системи громадського харчування [] : автореф. дис. ... канд. архіт. : 18.00.01 / Ніколаєнко Володимир Володимирович ; Донбас. нац. акад. буд-ва і архіт.
|
10. | Ж44045 Hromnyuk A. Conceptual analysis of the architecture of modern interiors of food facilities in Lviv, Kyiv and Odesa [] / A. Hromnyuk // Architectural Studies, 2021. т.Т. 7,N № 1.-С.32-41
|