Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (59)Книжкові видання та компакт-диски (274)Журнали та продовжувані видання (2)
Пошуковий запит: (<.>U=П65-45$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 358
Представлено документи з 1 до 20
...
1.Ж69948 Юрченко В. К. Використання азоту та фосфору свиньми при тривалому згодовуванні трави люцерни [Текст]: Вип. 7 // Зб. наук. пр. Вінниц. держ. аграр. ун-ту.-С.171-174
2.Ж69225 Полякова В. О. Використання параметрів інтенсивності росту ремонтного молодняка свиней для прогнозування живої маси при відгодівлі [Текст]: Вип. 11, ч. I // Тавр. наук. вісн.-С.194-196
3.Ж69944 Гноєвий В. І. Використання свинями азотистих речовин раціонів, що містять корми з амаранту [Текст]: 2-3 // Вісн. Полтав. держ. с.-г. ін-ту.-С.112
4.Ж29341 Волторністий В. М. Вплив ароматизації комбікорму на аліментарну активність та інтенсивність росту підсисних поросят [Текст]: 54 // Свинарство.-С.126-129
5.Ж69948 Юрченко В. К. Вплив добавки глутамінової кислоти на показники якості продуктів забою свиней [Текст]: Вип. 6 // Питання підвищ. продуктивності тваринництва: Зб. наук. пр.:Вінниц. держ. с.-г. ін-т.-С.169-173
6.Ж69948 Ванжула Ю. І. Вплив збагачення раціонів біологічно активними речовинами на стан внутрішніх органів молодняку свиней [Текст]: Вип. 6 // Питання підвищ. продуктивності тваринництва: Зб. наук. пр.:Вінниц. держ. с.-г. ін-т.-С.144-149
7.Ж69944 Курило Ю. Г. Вплив рівня протеїну в раціоні кнурів на деякі біохімічні показники їх крові та продукцію сперми [Текст]: 1 // Вісн. Полтав. держ. с.-г. ін-ту.-С.42-44
8.Ж69944 Сагло О. Ф. Вплив сукцинату натрію на репродуктивну функцію кнурів-плідників [Текст]: 1 // Вісн. Полтав. держ. с.-г. ін-ту.-С.50-51
9.Ж69948 Поліщук О. В. Вплив тривалого згодовування трави люцерни на гістологічні показники шлунка свиней [Текст]: Вип. 9 // Зб. наук. пр. Вінниц. держ. аграр. ун-ту.-С.156-160
10.Ж69944 Слинько В. Г. Вплив інтенсивності вирощування на фізико-хімічні показники м'яса і сала свинок різних генотипів [Текст]: 1 // Вісн. Полтав. держ. с.-г. ін-ту.-С.87-88
11.Ж69948 Мазуренко М. О. Відгодівельні та забійні якості свиней при згодовуванні бовілакту [Текст]: Вип. 7 // Зб. наук. пр. Вінниц. держ. аграр. ун-ту.-С.153-158
12.Ж69948 Юрченко В. К. Гематологічні показники у свиней при згодовуванні трави люцерни [Текст]: Вип. 6 // Питання підвищ. продуктивності тваринництва: Зб. наук. пр.:Вінниц. держ. с.-г. ін-т.-С.179-182
13.Ж69948 Найко А. А. Доступність амінокислот і баланс азоту у свиней під час згодовування раціонів, збагачених триптофаном [Текст]: Вип. 6 // Питання підвищ. продуктивності тваринництва: Зб. наук. пр.:Вінниц. держ. с.-г. ін-т.-С.114-119
14.Ж69944 Гогітідзе Н. А. Ефективність використання екструдованого гороху в раціонах підсвинків [Текст]: 2-3 // Вісн. Полтав. держ. с.-г. ін-ту.-С.113-114
15.Ж69948 Діхтярук Н. С. Ефективність згодовування дріжджового автолізату відлученим поросятам [Текст]: Вип. 6 // Питання підвищ. продуктивності тваринництва: Зб. наук. пр.:Вінниц. держ. с.-г. ін-т.-С.158-162
16.Ж29341 Ярмак К. М. Ефективність згодовування підвищених норм трав'яного борошна в раціонах племінних свинок [Текст]: 54 // Свинарство.-С.123-125
17.Ж69948 Соколовська О. Ф. Ефективність згодовування ріпакового шроту в раціонах молодняку свиней [Текст]: Вип. 6 // Питання підвищ. продуктивності тваринництва: Зб. наук. пр.:Вінниц. держ. с.-г. ін-т.-С.120-129
18.Ж69948 Богданов Г. О. Ефективність оптимізації годівлі кнурів-плідників залежно від їх статевого використання [Текст]: Вип. 7 // Зб. наук. пр. Вінниц. держ. аграр. ун-ту.-С.108-119
19.Ж69944 Котляр О. С. Застосування сантохіну в годівлі поросних і лактуючих свиноматок [Текст]: 2-3 // Вісн. Полтав. держ. с.-г. ін-ту.-С.119-120
20.Ж69948 Пирин Н. І. Зміна перетравності поживних речовин раціонів з введенням до їх складу термічно обробленого зерна сої та екструдованого гороху [Текст]: Вип. 6 // Питання підвищ. продуктивності тваринництва: Зб. наук. пр.:Вінниц. держ. с.-г. ін-т.-С.129-135
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського