Пошуковий запит: (<.>U=Р123.021$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
|
1. | Ж14686 Кузьминская Е. Метод расчета усваиваемости белков пищевых продуктов [Текст] / Е. Кузьминская, А. Шамонина, Р. Лихотоп, Я. Козицкая: 3 // Укр. журн. мед. техніки і технології.-С.33-35
|
2. | ВА587307 Бабич А. О. Соя для здоров'я і життя на планеті Земля [Текст]
|
3. | Ж14683 Левицкий А. П. Проблемы питания и стоматологическая заболеваемость. Ч. VII. Белок [Текст]: 3 // Вісн. стоматології.-С.44
|
4. | Ж23291 Бужин О. А. Управління продовольчою безпекою: потреба населення у харчових білках [] // Актуальні проблеми економіки, 2011,N № 7.-С.195-199
|
5. | Ж69879 Махинько В. М. Формула еталонного білка: етапи розроблення і сучасні норми [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2017. т.Т. 23,N № 2.-С.208-216
|
6. | Ж69879 Сімахіна Г. О. Оптимальний підбір амінокислот для подолання білкового дефіциту [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2020. т.Т. 26,N № 5.-С.170-181
|