Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (7)
Пошуковий запит: (<.>U=Р123.049.2$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 11
Представлено документи з 1 до 11
1.Ж14435 Давиденко Н. В. Особливості харчування в похилому віці [Текст] 13: 1 // Пробл. старения и долголетия.-С.81-88
2.Ж14793 Григоров Ю. Г. Состояние питания людей старших возрастов [Текст] 8: 4 // Журн. Акад. мед. наук України.-С.703-715
3.Ж14435 Григоров Ю. Г. Сравнительная оценка фактического питания и состояния здоровья людей старших возрастов [Текст] 11: 1 // Пробл. старения и долголетия.-С.78-86
4.Ж14435 Горобець Л. В. Роль харчування в підтримці здоров'я і профілактиці захворюваності людей літнього віку [Текст] 13: 3 // Пробл. старения и долголетия.-С.272-273
5.Ж14435 Синеок Л. Л. Роль территориальных центров социальной защиты населения в улучшении питания одиноких неработоспособных граждан старших возрастов [Текст] 13: 3 // Пробл. старения и долголетия.-С.279-280
6.Ж14435 Григоров Ю. Г. Социально-гигиенические факторы образа жизни и их влияние на состояние питания людей пожилого и старческого возраста [Текст] 15: 1 // Пробл. старения и долголетия.-С.66-75
7.Ж14435 Касьянов Г. И. Реализация принципов пищевой комбинаторики и обоснование новых биотехнологических решений в технологии продуктов геродиетического назначения [Текст] 19: 1 // Пробл. старения и долголетия.-С.99-111
8.Ж24348 Харченко Н. В. Особливості харчування людей похилого віку [] // Фітотерапія, 2012,N № 3.-С.29-33
9.Ж24348 Особливості харчування людей похилого віку [] // Фітотерапія, 2012,N № 3.-С.29-33
10.Ж23117 Романенко М. С. Связь фактического питания и метаболических факторов риска: возрастные и гендерные особенности [] // Сучасна гастроентерологія, 2016,N № 5.-С.49-60
11.Ж25522 Притульська Н. Критерії розробки харчових продуктів геродієтичного призначення [] // Товари і ринки, 2016,N № 2.-С.83-92
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського