Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (1)Автореферати дисертацій (2)Книжкові видання та компакт-диски (16)Журнали та продовжувані видання (2)
Пошуковий запит: (<.>U=Р123.5$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 11
Представлено документи з 1 до 11
1.ВА631328 Шкарупа В. Ф.Київ. нац. торг.-екон. ун-т. Основи екології та безпеки товарів народного споживання [Текст] : Підруч.
2.РА357164 Нога І. В.Харк. нац. ун-т ім. В.Н.Каразіна. Механізм дії високого тиску і температури на деякі мікроорганізми та вітаміни [Текст] : автореф. дис... канд. фіз.-мат. наук.- URL: /ard/2008/
3.РА349109 Григорович Г. О.Харк. мед. акад. післядиплом. освіти. Невротичні розлади у працівників вугільної галузі (клініка, діагностика, принципи відновної терапії і профілактики) [Текст] : Автореф. дис... канд. мед. наук.- URL: /ard/2007/
4.ВА723615 Чернів. нац. ун-т ім. Ю.Федьковича. Забруднення продуктів харчування радіонуклідами, пестицидами, нітратами [Текст] : навч. посіб.
5.Жс20661 Ковальчук Н. М. Оцінка потенційного інтегрального ризику для споживачів сільськогосподарської продукції, забрудненої пестицидами одного хімічного класу (на прикладі фунгіцидів класу тріазолів) [Текст]: 7/8 // Лікар. справа.-С.37-43
6.Ж24320 Бабчук С. М. Контроль вмісту кадмію в посуді комп'ютерною системою [Текст]: 6/2 // Вост.-Европ. журн. передовых технологий.-С.14-17
7.Ж69879 Сімахіна Г. О. Технологічні аспекти підвищення біодоступності основних функціональних нутрієнтів [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2013,N № 50.-С.16-22
8.Ж16999 Погребняк О. О. Методи обробки продуктів на сучасному харчовому виробництві [] // Ліки України, 2015,N № 4.-С.21-27
9.Ж70321 Сусол Н. Ітеративна модель управління ризиками приготування небезпечної продукції ресторанного господарства [] // Вимірювальна техніка та метрологія, 2016,N Вип. 77.-С.156-164
10.Ж101321 Клюсов О. М. Професійна адаптація медичних працівників, які надають паліативну допомогу [] // Реабілітація та паліатив. медицина, 2016,N № 2.-С.51-54
11.Ж73720 Козій Т. В. Вплив антимікробного пакування на забезпечення якості і безпечності харчових продуктів в умовах війни [] / Т. В. Козій, С. О. Почтарьов // Екон. вісн. ун-ту/Ун-т Григорія Сковороди в Переяславі, 2022,N Вип. 53.-С.67-72
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського