Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (1)Автореферати дисертацій (1)Книжкові видання та компакт-диски (15)
Пошуковий запит: (<.>U=Р123.813.1$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
1.ВС35220 УААН. Ин-т винограда и вина "Магарач". Крым. гос. мед. ун-т им. С.И.Георгиевского. Биологически активные природные соединения винограда: перспективы производства и применения в медицине и питании [Текст] : Материалы междунар. науч.-практ. конф.: Прил. к науч.-практ. дискусс.-аналит. сб. "Вопр. развития Крыма"
2.Ж14976 Дунаевская Е. В. Оздоровительная ценность крымских плодов. 1. Абрикос, персик и нектарин [Текст] 10: 4 // Вестн. физиотерапии и курортологии.-С.70-74
3.Ж14976 Качалай Д. П. Возможности применения яблочного пектината в различных сферах оздоровления [Текст] : [Материалы V Конгр. физиотерапевтов и курортологов АР Крым, г. Евпатория, 14 - 16 апр. 2005 г.] 11: 2 // Вестн. физиотерапии и курортологии.-С.154
4.РА327959 Мацко О. П.УААН. Ін-т винограду і вина "Магарач". Розробка технології переробки яблук з підвищеним вмістом радіонуклідів [Текст] : Автореф. дис. канд. техн. наук : 05.18.07.- URL: /ard/2003/
5.Ж15869 Стусь В. П. Комплексна пектинопрофілактика для запобігання накопиченню ксенобіотиків у мешканців техногенно забруднених територій [] // Урологія, 2011. т.Т. 15,N № 3.-С.58-63
6.Ж43715 Jothi J. S. Are public perceptions precise towards the status of quality and safety of commercial brands of noodles? [] // Ukrainian Food Journal, 2016. т.Т. 5,N № 3.-С.568-578
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського