1. |
Олійник Л. В. Ветеринарно-санітарний контроль харчових токсикоінфекцій / Л. В. Олійник. - К. : Аграр. наука, 2004. - 199 c. - Бібліогр.: 236 назв. - укp.Розглянуто питання харчових токсикоінфекцій, наведено відомості щодо основних збудників, їх біологічні характеристики, висвітлено методи та засоби діагностики, а також заходи щодо контролю і профілактики. Описано особливості епізоотології та епідеміології сальмонельозів, стафіло- та стрептококових харчових отруєнь. Значну увагу приділено питанням ветеринарно-санітарного контролю продукції тваринництва та її реалізації. Рассмотрены вопросы пищевых токсикоинфекций, приведены сведения об основных возбудителях, их биологические характеристики, освещены методы и средства диагностики, а также мероприятия по контролю и профилактике. Описаны особенности эпизоотологии и эпидемиологии сальмонеллезов, стафило- и стрептококковых пищевых отравлений. Значительное внимание уделено вопросам ветеринарно-санитарного контроля продукции животноводства и её реализации. Індекс рубрикатора НБУВ: Р514.12 + Р264.927.24 + Р123.8-1
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА651081 Пошук видання у каталогах НБУВ
|