Пошуковий запит: (<.>U=У9(4УКР)306.71$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 455
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | Ж28369 Шеремет О. Формирование акционерного капитала предприятий пищевой промышленности Украины [Текст]: 9 // Экономика Украины.-С.51-55
|
2. | ВА636709 Шеремет О. О. Організаційно-економічний механізм діяльності акціонерних товариств харчової промисловості України [Текст] : Моногр.
|
3. | ВА656001 Ин-т пробл. рынка и экон.-экол. исслед. НАН Украины. Маркетинг предприятий пищевой промышленности [Текст] : Учеб. пособие
|
4. | ВА656366 Богатирьов А. М.Ін-т пробл. ринку та екон.-екол. дослідж., Одес. нац. акад. харч. технологій. Планування діяльності підприємств харчової промисловості в умовах ринку [Текст]
|
5. | Ж16378 Гончарук А. Г. О природе экономической эффективности предприятий пищевой промышленности [Текст] / А. Г. Гончарук: 1 // Економіка пром-сті.-С.83-90
|
6. | ВА669597 Осокін В. В.Донец. держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. Охорона праці на підприємствах харчових виробництв [Текст] : Підруч. для студ. вищ. навч. закл.
|
7. | ВА680124 Заблодська І. В.Східноукр. нац. ун-т ім. В.Даля. Товарна політика підприємства: механізм формування [Текст] : Моногр.
|
8. | ВА678659 Чорна Л. О.Нац. ун-т харч. технологій. Управління ціноутворенням в каналах реалізації продукції підприємств харчової промисловості [Текст] : Моногр.
|
9. | ВА718304 Антошкіна Л. І. Організація виробництва промислового підприємства [Текст] : підручник
|
10. | ВА716991 Климчук С. В. Финансовая реструктуризация предприятий пищевой промышленности: состояние и перспективы [Текст] : монография
|
11. | Ж69879 Дуб К. В. Теоретичні основи інноваційного аналізу підприємств харчової промисловості [Текст]: 17 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.61-64
|
12. | Ж69879 Заїнчковський А. О. Сучасний стан розвитку підприємств харчової промисловості України [Текст]: 17 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.86-88
|
13. | Ж69879 Бондаренко О. А. Проблемні екологічні аспекти на підприємствах харчової промисловості України [Текст]: 17 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.52-55
|
14. | Ж69879 Верба О. В. Ефективність використання фінансових ресурсів підприємства [Текст]: 17 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.29-31
|
15. | Ж69879 Бєлова Т. Г. Визначення стратегічної оцінки підприємства [Текст]: 17 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.168-171
|
16. | Ж29432 М'якшило О. М. Багатовимірні моделі даних в задачах планування діяльності харчового підприємства [Текст]: 5 // Харч. пром-сть.-С.97-99
|
17. | Ж69879 Ємцева Г. Ф. Вплив диспаритету цін на формування сировинної бази підприємств харчової промисловості [Текст]: 19, ч. 2 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.92-94
|
18. | Ж69879 Заїнчковський А. О. Економіка, організація та управління підприємствами харчової промисловості України [Текст]: 19, ч. 3 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.44-47
|
19. | Ж69879 Власенко І. М. Маркетингова діяльність підприємств харчової промисловості [Текст]: 19, ч. 1 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.52-54
|
20. | Ж69231/екон. Божкова В. В. Маркетингове дослідження ринкових перспектив нової екопродукції [Текст]: 1 // Вісн. Сум. держ. ун-ту. Сер. Економіка.-С.93-103
|
| |