Пошуковий запит: (<.>U=У9(4УКР)421.0-803.43$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 144
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | Ж16378 Длігач А. О. Аналіз розходжень у позиціонуванні методом побудови карт об'єднаних просторів [Текст]: 4 // Економіка пром-сті.-С.95-101
|
2. | ВА678019 Гейер Г. В.Донец. гос. ун-т экономики и торговли им. М.Туган-Барановского. Брендинг в инновационной стратегии предприятия [Текст] : Моногр.
|
3. | Ж16378 Димитрова С. М. Визначення та аналіз факторів, що впливають на ефективність маркетингової стратегії у брендингу [Текст]: 4 // Економіка пром-сті.-С.109-114
|
4. | Ж14678 Слободянюк М. М. Маркетингові дослідження торгових марок симвастатину [Текст]: 3 // Вісн. фармації.-С.51-54
|
5. | Ж16378 Кендюхов О. В. Можливості використання методології математичного аналізу в брендингу [Текст]: 2 // Економіка пром-сті.-С.115-123
|
6. | ВА680440 Загорна Т. О.Макіїв. екон.-гуманіт. ін-т. Управління торговельною маркою в умовах конкуренції [Текст] : Моногр.
|
7. | ВА714155 Азарян О. М.Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. Інноваційний потенціал торгової марки підприємства [Текст] : монографія
|
8. | ВА708690 Радкевич Л. А.Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. Стратегічний аналіз конкуренції торговельних марок на ринку заморожених овочів та фруктів [Текст] : монографія
|
9. | ВА710810 Львів. комерц. акад. Товарний знак в маркетингу [Текст] : конспект лекцій
|
10. | Ж69879 Власенко О. О. Бренд як основа довготривалого існування товару на ринку [Текст]: 19, ч. 1 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.9-11
|
11. | Ж15960 Власенко О. О. Новітні підходи до створення нового бренду та виведення його на ринок [Текст]: 2 // Пробл. науки.-С.39-42
|
12. | Ж69879 Оберемчук В. Ф. Планування та впровадження системи заходів підтримки портфелю брендів підприємства [Текст]: 19, ч. 1 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.30-32
|
13. | Ж69231/екон. Тєлєтов О. С. Регіональні бренди в політиці просування товарів [Текст]: 1 // Вісн. Сум. держ. ун-ту. Сер. Економіка.-С.84-92
|
14. | Ж69879 Ткаченко О. М. Роль брендів у підвищенні конкурентоспроможності підприємств кондитерської промисловості України [Текст]: 19, ч. 1 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.43-46
|
15. | Ж28369 Зозулев А. Стратегии рыночного позиционирования товара на потребительском рынке [Текст]: 10 // Экономика Украины.-С.43-48
|
16. | Ж28369 Кендюхов А. Стратегический подход к оценке эффективности управления торговыми марками [Текст]: 8 // Экономика Украины.-С.81-85
|
17. | Ж69944 Рудченко Ю. С. Торговельні марки у звітності як фактор підвищення інвестиційної привабливості підприємств [Текст]: 4 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.-С.217-220
|
18. | Ж29409/А Ухачевич Я. П. Формування позитивного іміджу продукції: торгова марка чи бренд? [Текст]: 552 // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка". Логістика.-С.141-146
|
19. | Ж29409/А Фарат О. В. Базові принципи управління брендом [Текст]: 580 // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка". Логістика.-С.337-341
|
20. | Ж28099 Зозульов О. Бренд як нематеріальний актив у постіндустріальному суспільстві [Текст]: 3 // Економіка України.-С.4-12
|
| |