Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)
Пошуковий запит: (<.>U=К222.230.73$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4

      
Категорія:    
1.

Бережницька М. П. 
Підвищення довговічності конструкційних сталей та їх зварних з'єднань пластичним деформуванням / М. П. Бережницька, Г. П. Гуслякова, В. І. Ткачов // Фіз.-хім. механіка матеріалів. - 2000. - 36, № 3. - С. 121-122. - укp.


Індекс рубрикатора НБУВ: К222.230.73

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж29109 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
2.

Хлестов В. М. 
Влияние черновой прокатки на структуру штрипсовой стали Х70 / В. М. Хлестов, А. В. Мурашкин, З. В. Фролова, А. С. Рубец // Вісн. Приазов. держ. техн. ун-ту. - 2006. - Вип. 16. - С. 95-100. - Библиогр.: 6 назв. - рус.

Знижка температури завершення чорнової прокатки штрипсової сталі, а також збільшення швидкості охолодження заготівок після завершення прокатки значно роздрібнюють аустенітне зерно, яке формується до початку чистової прокатки, що суттево збільшує дисперсність та однорідність кінцевої мікроструктури.

Снижение температуры завершения черновой прокатки штрипсовой стали, а также ускорение подстуживания заготовок сразу после окончания прокатки значительно измельчают аустенитное зерно, формирующееся к моменту начала чистовой прокатки, что значительно повышает дисперсность и однородность конечной микроструктуры.

Decrease of temperature termination rough rolling of strip`s steels and increase of range cooling after completion this rolling lead to decrease austenite grains, which increase for the dispersity and homogeneity of final miscrostructure


Ключ. слова: аустенит, прокатка, микроструктура, механические свойства.
Індекс рубрикатора НБУВ: К222.230.73

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69254 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
3.

Рязанова А. В. 
Вплив хімічного складу та параметрів контрольованої прокатки на формування структури та комплексу експлуатаційних властивостей сталі 10Г2ФБ : посібник / А. В. Рязанова; Придніпр. держ. акад. буд-ва та архіт. - Д., 2009. - 106 c. - (Роботи бакалаврів та магістрів). - укp. - англ.

Вивчено вплив хімічного складу та параметрів термомеханічної обробки на кінетику формування структури та комплекс механічних властивостей товстолистового металопрокату зі сталі 10Г2ФБ. За результатами термодинамічного аналізу процесів фазових перетворень, світлооптичних досліджень мікроструктури металопрокату та серії механічних випробувань запропоновано режим термомеханічної обробки низьковуглецевої мікролегованої сталі 10Г2ФБ з високим забезпеченням механічних властивостей за рахунок одержання структури зі зниженою ферито-перлітною смугасністю.

Изучено влияние химического состава и параметров термомеханической обработки на кинетику формирования структуры и комплекс механических свойств толстолистового металлопроката из стали 10Г2ФБ. По результатам термодинамического анализа процессов фазовых преобразований, светооптических исследований микроструктуры металлопроката и серии механических испытаний предложен режим термомеханической обработки низкоуглеродной микролегированной стали 10Г2ФБ с высоким обеспечением механических свойств за счет получения структуры со сниженной феррито-перлитной полосчатостью.


Індекс рубрикатора НБУВ: К222.230.43 + К222.230.73

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА730891 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
4.

Иванов Ю. Ф. 
Структурно-фазовые превращения в закаленной конструкционной стали при деформации / Ю. Ф. Иванов, Е. В. Корнет, В. Е. Громов, С. В. Коновалов // Успехи физики металлов. - 2009. - 10, № 4. - С. 389-414. - Библиогр.: 67 назв. - рус.


Індекс рубрикатора НБУВ: К222.230.73

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж23022 Пошук видання у каталогах НБУВ 


 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського