![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Віртуальна довідка ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Тематичний інтернет-навігатор ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Наукова електронна бібліотека ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>U=Л788.33$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
| | | | |
1. |
Семешко О. Я. Исследование влияния высокоэнергетической дискретной обработки на кинетику экстракции и свойства шерстного жира / О. Я. Семешко, А. Н. Куник, Т. С. Асаулюк, Ю. Г. Сарибекова, С. А. Мясников // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 2/6. - С. 40-45. - Библиогр.: 30 назв. - рус.Приведены результаты изучения влияния предварительной высокоэнергетической дискретной обработки шерстяного волокна на скорость экстракции шерстного жира. Определены физико-химические свойства полученного шерстного жира: кислотное число, пероксидное число, температуры плавления и застывания, рН водной вытяжки. На основании полученных результатов предложен вероятный механизм интенсифицирующего воздействия высокоэнергетической дискретной обработки в процессе предварительной обработки шерстяного волокна. Індекс рубрикатора НБУВ: Л788.33-1
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
2. |
Куник О. М. ІЧ-спектроскопічне дослідження якісного складу вовняного жиру / О. М. Куник, О. Я. Семешко, Ю. Г. Сарібєкова // Харч. пром-сть. - 2017. - № 19. - С. 51-56. - Бібліогр.: 11 назв. - укp.Проведено ІЧ-спектроскопічне дослідження якісного складу вовняного жиру, отриманого методом вичерпної екстракції та кислотним способом жиродобування з необробленої вовни та вовни після високоенергетичної дискретної обробки. В якості об'єкта дослідження використана непромита напівтонка мериносова вовна з початковим вмістом жиру 20,7 +- 0,7 %. Дослідження якісного складу вовняного жиру проводилися на ІЧ-Фур'є спектрометрі "Tensor-37" ("Bruker Corporation", Німеччина). В результаті аналізу отриманих ІЧ-спектрів визначено, що жир, вилучений з вовни після попередньої високоенергетичної дискретної обробки, в 1,2 - 2 рази менш окислений, ніж жир, вилучений з необробленої вовни. Індекс рубрикатора НБУВ: Л788.33
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
3. |
Куник О. М. ІЧ-спектроскопічне дослідження якісного складу вовняного жиру / О. М. Куник, О. Я. Семешко, Ю. Г. Сарібєкова // Харч. пром-сть. - 2017. - № 19. - С. 51-56. - Бібліогр.: 11 назв. - укp.Проведено ІЧ-спектроскопічне дослідження якісного складу вовняного жиру, отриманого методом вичерпної екстракції та кислотним способом жиродобування з необробленої вовни та вовни після високоенергетичної дискретної обробки. В якості об'єкта дослідження використана непромита напівтонка мериносова вовна з початковим вмістом жиру 20,7 +- 0,7 %. Дослідження якісного складу вовняного жиру проводилися на ІЧ-Фур'є спектрометрі "Tensor-37" ("Bruker Corporation", Німеччина). В результаті аналізу отриманих ІЧ-спектрів визначено, що жир, вилучений з вовни після попередньої високоенергетичної дискретної обробки, в 1,2 - 2 рази менш окислений, ніж жир, вилучений з необробленої вовни. Індекс рубрикатора НБУВ: Л788.33
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
|