Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>U=Л813.3$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| | | | |
1. |
Соколов С. А. Теорія та практика застосування високого тиску у харчових технологіях : монографія / С. А. Соколов, В.О. Сукманов; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2012. - 376 c. - Бібліогр.: с. 336-375 - укp.Проаналізовано технологічні принципи застосування високого тиску для обробки харчових продуктів з урахуванням мікробіологічних і якісних аспектів. Наведено теоретичний аналіз та основи математичного моделювання процесу обробки харчових продуктів високим тиском. Значну увагу приділено питанням розробки та створення дослідного обладнання і методик досліджень. Акцентовано на застосуванні оптичних методів досліджень харчових продуктів, що пройшли обробку високим тиском. Подано вичерпну інформацію щодо реалізації результатів теоретичних і експериментальних досліджень у виробничій галузі. Індекс рубрикатора НБУВ: Л813.3
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА765847 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
|