Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л813.3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

      
Категорія:    
1.

Соколов С. А. 
Теорія та практика застосування високого тиску у харчових технологіях : монографія / С. А. Соколов, В.О. Сукманов; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2012. - 376 c. - Бібліогр.: с. 336-375 - укp.

Проаналізовано технологічні принципи застосування високого тиску для обробки харчових продуктів з урахуванням мікробіологічних і якісних аспектів. Наведено теоретичний аналіз та основи математичного моделювання процесу обробки харчових продуктів високим тиском. Значну увагу приділено питанням розробки та створення дослідного обладнання і методик досліджень. Акцентовано на застосуванні оптичних методів досліджень харчових продуктів, що пройшли обробку високим тиском. Подано вичерпну інформацію щодо реалізації результатів теоретичних і експериментальних досліджень у виробничій галузі.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л813.3

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА765847 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського