Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (15)
Пошуковий запит: (<.>U=Л824.4$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7

      
Категорія:    
1.

Почеп В. А. 
Технологія гранулювання кормових сумішей на основі пшеничних висівок : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.02 / В. А. Почеп; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 20 c. - укp.

Науково обгрунтовано доцільність гранулювання суміші пшеничних і житніх висівок та пшеничних з додаванням поживних кормових компонентів. Наведено результати досліджень з визначення фізико- технологічних і хімічних показників якості розсипних пшеничних і житніх висівок та поживних компонентів, які вводили до складу кормових сумішей на основі пшеничних висівок, встановлено середній модуль крупності висівок, об’ємну масу висівок, соняшникової макухи й їх суміші у визначених співвідношеннях, а також їх вологість, кут природнього нахилу, кут ковзання по металу, дійсну густину, когезивність. Досліджено вплив вологості суміші, зазору між матрицею і роликами, а також кількості поживних кормових добавок на процес гранулювання. Гранулювання проводили за лабораторних умов на пресі італійського виробництва PSI Shultz, а також за виробничих умов млинзавода. Результати зберігання гранульованої суміші показали доцільність гранулювання висівок. За результатами роботи розроблено технічні умови на гранулювання суміші пшеничних і житніх висівок, які затверджені відповідними державними органами та технологічні регламенти щодо виготовлення гранульованої продукції. Технологія гранулювання суміші пшеничних і житніх висівок впроваджена у виробництво на млинзаводі. Визначено економічну ефективність впровадження удосконаленої технології комбікормів для перепелів.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л824.4

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА402912 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Чурсинов Ю. А. 
Исследование процесса гранулирования-брикетирования кормовых смесей / Ю. А. Чурсинов, Н. В. Солоный, Р. Аннамухаммедов // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2016. - Вип. 16, т. 1. - С. 16-20. - Библиогр.: 3 назв. - рус.

Цель работы - исследование процесса гранулирования-брекетирования кормовых смесей. В ходе исследования комплексного процесса, включающего досушку выжимок, смешивание и брикетирование смесей, сделаны следующие выводы: применение механического обезвоживания выжимок способствует интенсификации досушки и сохранению их питательной ценности; оптимальная влажность смеси, подаваемой в гранулятор, должна составлять 18 - 23 %, что обеспечивает процесс гранулирования без дополнительного внесения влаги.


Індекс рубрикатора НБУВ: П545.141 + Л824.4

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
3.

Братішко В. В. 
Науково-технічні основи приготування комбікормів гвинтовими грануляторами : монографія / В. В. Братішко; НААН України, Нац. наук. центр ''Ін-т механізації та електрифікації сіл. госп-ва''. - Тернопіль : Крок, 2017. - 234 c. - Бібліогр.: с. 182-210 - укp.

Розглянуто геометричні моделі гвинтів грануляторів і запропоновано критерії їх геометричної подібності. Одержано моделі тиску та продуктивності процесу гранулювання. Встановлено вплив параметрів робочого процесу на показники потужності, крутного моменту та осьового зусилля на гвинті гранулятора. Досліджено вплив сил тертя на зміну температури гранульованого корму. Встановлено вплив фізико-механічних властивостей зерно-стеблової кормосуміші на її в'язкість. Експериментально досліджено вплив параметрів процесу гранулювання на показники його продуктивності та питомої енергоємності, а також на якісні показники гранул. Запропоновано алгоритм інженерного розрахунку параметрів гвинтових грануляторів кормів.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л824.4

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА820706 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
4.

Дарманьян П. М. 
Физико-химические основы технологии гранулирования комбикормов и их компонентов : Дис...д-ра техн.наук:05.18.02 / П. М. Дарманьян; Одесский технологический институт пищевой промышленности имени М. В. Ломоносова. - О., 1992. - 656 c. - рус.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л824.4

Рубрики:

Шифр НБУВ: ДС41262 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
5.

Дарманьян П. М. 
Физико-химические основы технологии гранулирования комбикормов и их компонентов : Дис...д-ра техн.наук:05.18.02 / П. М. Дарманьян; Одесский технологический институт пищевой промышленности имени М. В. Ломоносова. - О., 1992. - 656 c. - рус.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л824.4

Рубрики:

Шифр НБУВ: ДС41262 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
6.

Дарманьян П. М. 
Физико-химические основы технологии гранулирования комбикормов и их компонентов : Дис...д-ра техн.наук:05.18.02 / П. М. Дарманьян; Одесский технологический институт пищевой промышленности имени М. В. Ломоносова. - О., 1992. - 656 c. - рус.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л824.4

Рубрики:

Шифр НБУВ: ДС41262 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
7.

Дарманьян П. М. 
Физико-химические основы технологии гранулирования комбикормов и их компонентов : Дис...д-ра техн.наук:05.18.02 / П. М. Дарманьян; Одесский технологический институт пищевой промышленности имени М. В. Ломоносова. - О., 1992. - 656 c. - рус.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л824.4

Рубрики:

Шифр НБУВ: ДС41262 Пошук видання у каталогах НБУВ 


 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського