Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л835$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2

      
Категорія:    
1.

Петришин Н. З. 
Вплив соєвого борошна і препарату $E bold beta-каротину мікробіологічного на смак і аромат бубличних виробів / Н. З. Петришин // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2008. - № 25, ч. 1. - С. 93-94. - Бібліогр.: 4 назв. - укp.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л835-106

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
2.

Петришин Н. З. 
Удосконалення технології бубличних виробів підвищенної біологічної цінності : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Н. З. Петришин; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2005. - 20 c. - укp.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л835-3

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА335806 Пошук видання у каталогах НБУВ 


 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського