![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Віртуальна довідка ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Тематичний інтернет-навігатор ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Наукова електронна бібліотека ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>U=Л852.40$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
| | | | |
1. |
Карпович І. В. Дослідження процесу знебарвлення глюкозного сиропу / І. В. Карпович, В. А. Лагода, Л. І. Удворгелі, Н. З. Петришин // Харч. пром-сть. - 2008. - № 7. - С. 8-9. - Бібліогр.: 4 назв. - укp.Досліджено можливість комбінованого використання природного мінералу палигорскіту та активованого вугілля для знебарвлення гідролізату, одержаного із пшениці. Встановлено ефект знебарвлення гідролізату. Індекс рубрикатора НБУВ: Л852.40
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
2. |
Карпович І. В. Розроблення технології фруктозовмісного харчового сиропу з пшеничної сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / І. В. Карпович; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 20 c. - укp.Розроблено технологію фруктозовмісного харчового сиропу з найбільш дешевої за умов України крохмалевмісної сировини - пшениці 6 класу. Проаналізовано способи і схеми одержання харчових сиропів, шляхи їх використання у процесі виробництва різних харчових продуктів. Встановлено оптимальні параметри процесів розрідження та зцукрювання крохмалю, а також ізомеризації глюкози з використанням високоефективних ферментних препаратів, знебарвлення глюкозного та глюкозно-фруктозного розчинів природними сорбентами й активним вугіллям. Розроблено спосіб і технологічну схему одержання фруктозовмісного харчового сиропу з пшеничної сировини з вмістом фруктози 32...35 % до маси сухих речовин продукту. Індекс рубрикатора НБУВ: Л852.40
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА373899 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
3. |
Григоренко Н. О. Удосконалення технології харчового сиропу із цукрового сорго : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Н. О. Григоренко; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 20 c. - укp.Удосконалено технологію харчового сиропу з цукрового сорго, застосування якої забезпечує високу харчову та біологічну цінність кінцевого продукту. Досліджено хімічний склад соку високопродуктивних сортів і гібридів цукрового сорго та вилучення його окремих складових за умов технологічної обробки. Розроблено двостадійний спосіб ферментативного гідролізу крохмалю, який міститься у соку сорго, що дозволяє підвищити у ньому вміст моноцукрів та покращити фільтраційні властивості. Встановлено ефективність застосування катіонного флокулянту на основі полігексаметиленгуанідину для очищення соку сорго від високомолекулярних сполук. Розроблено апаратурно-технологічну схему виробництва харчового сиропу з цукрового сорго, яка забезпечить одержання високоякісного харчового сиропу, збагаченого макро-, мікроелементами й амінокислотами вихідної сировини. Індекс рубрикатора НБУВ: Л852.40
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА373892 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
4. |
Сабадаш Н. І. Дослідження процесу зцукрювання розрідженого крохмалю ферментним препаратом beta-амілази / Н. І. Сабадаш, О. В. Грабовська // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 2. - С. 223-230. - Бібліогр.: 12 назв. - укp.Наведено результати досліджень кінетики процесу зцукрювання розрідженої суспензії кукурудзяного крохмалю мальтогенним ферментним препаратом beta-амілази, встановлено кінетичні закономірності, що надають змогу визначити оптимальні умови зцукрювання у разі використання означеного ферментного препарату. Використання beta-амілази надає змогу одержати сиропи з вмістом мальтози понад 50 % і низьким вмістом глюкози (близько 2,5 % до маси редукуючих речовин), що є основним показником якості сиропів у разі виробництва карамелі та інших харчових продуктів. Індекс рубрикатора НБУВ: Л852.40
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
|