Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)
Пошуковий запит: (<.>U=Л860.4$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5

      
Категорія:    
1.

Кузнецова О. Н. 
Автоматизированная система контроля параметров сахарных растворов кондитерского производства / О. Н. Кузнецова, В. Д. Коренев, А. А. Зори // Наук. пр. Донец. держ. техн. ун-ту. Сер.: Обчисл. техніка та автоматизація. - 1999. - № 3. - С. 370-375. - Библиогр.: 5 назв. - рус.

The automated monitoring system of parameters of sugar solutions of confectionery manufacture including meters of temperature and percentage of dry substances on saccharose in a solution, satisfying on accuracy to the requirements of technological process is developed.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л860.4-7с

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69949/обч.тех. Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Євтушенко А. В. 
Оптимізація споживних властивостей та розробка рецептури фруктових начинок / А. В. Євтушенко // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2010. - № 2/6. - С. 67-69. - Бібліогр.: 4 назв. - укp.

Описано математичну модель оптимізації споживних властивостей фруктових начинок. Обрано цільову функцію, встановлено граничні умови для неї. Визначено раціональні параметри досліджуваної математичної моделі.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л860.4

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
3.

Литвиненко Є. І. 
Інвертний сироп. Технологія отримання / Є. І. Литвиненко, О. М. Дзевочко // Хім. пром-сть України. - 2011. - № 6. - С. 26-29. - Бібліогр.: 3 назв. - укp.

Описано технологію одержання інвертного сиропу. Розроблено принципову технологічну схему процесу. Вибране необхідне обладнання для його реалізації.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л860.4

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж14738 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
4.

Любенко Г. Д. 
Технологія термостійких та заморожених начинок з використанням молочної сировини і концентрату насіння кунжуту : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Г. Д. Любенко; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2016. - 20 c. - укp.

Дослідження присвячено науковому обгрунтуванню та розробці технологічних параметрів і режимів виробництва термостійкої замороженої начинки, функціонально-технологічним, реологічним і термостійким властивостям гідроколоїдів, що з результатами функціонально-технологічних досліджень властивостей білкових концентратів олійних культур є підгрунтям для створення дослідної системи термостійкої начинки. За результатами фізико-хімічних, структурно-механічніх, технологічних і органолептичних експериментальних узагальнень науково обгрунтовано та встановлено раціональний рецептурний склад і технологію термостійкої начинки. Розроблено та затверджено нормативну та технологічну документацію. Здійснено заходи з упровадження нової технології на підприємства з виробництва кондитерських і кулінарних виробів, ресторанного господарства. Подано дані щодо економічної ефективності від впровадження термостійкої замороженої начинки з використанням молочної сировини та концентрату насіння кунжуту у виробництво.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л860.4

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА423191 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
5.

Pertsevoi F. 
Development of technology for preparing the thermostable milk-containing filling and study of infrared spectra of its components = Розробка технології виготовлення термостабільної молоковмісної начинки та дослідження інфрачервоних спектрів її компонентів / F. Pertsevoi, E. Koshel, S. Sabadash, M. Mashkin, V. Mohutova, V. Volokh // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2020. - № 5/11. - С. 25-31. - Бібліогр.: 14 назв. - англ.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л860.4

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ 


 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського