1. |
Герасимчук О. П. Збереження якості плодів чорної смородини з післязбиральною обробкою речовинами антимікробної дії та в продуктах переробки : автореф. дис... канд. с.-г. наук : 06.01.15 / О. П. Герасимчук; Уман. держ. аграр. ун-т. - Умань, 2009. - 20 c. - укp.Подано результати вдосконалення способів післязбиральної обробки плодів чорної смородини речовинами антимікробної дії зі збереженням їх якості та комплексною переробкою. Обгрунтовано мікробіологічне обсіменіння плодів і застосування речовин антимікробної дії для післязбиральної обробки плодів чорної смородини. Наведено застосування розчинів сорбінової та лимонної кислот, бензонату натрію й етилового спирту для обробки плодів. Показано вплив післязбиральної обробки та їх зберігання в сховищі без охолодження, в холодильнику та модифікованому газовому середовищі (МГС) на товарний стан та якісні показники плодів. Досліджено застосування осмотичного зневоднення шматочків плодів в цукровому сиропі для додавання їх у желе. Розроблено технологію виробництва нових видів консервів. Визначено економічну ефективність післязбиральної та комплексної обробки плодів чорної смородини. Скачати повний текст Індекс рубрикатора НБУВ: Л914.3
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА366026 Пошук видання у каталогах НБУВ
|