Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>U=Л924.7$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
| | | | |
1. |
Мізнік Л. М. Визначення раціональних конструктивно-технологічних параметрів процесів виготовлення виробів із тіста з начинкою : Автореф. дис... канд. техн. наук / Л. М. Мізнік; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2006. - 18 c. - укp.Досліджено процес формування тістового джгута з начинкою з урахуванням конструктивних особливостей формувального пристрою та реологічних параметрів матеріалів сировини. На підставі використання методів математичного моделювання розроблено методику визначення раціональних конструктивно-технологічних параметрів формувального пристрою. Проведено комплекс обчислювальних експериментів щодо дослідження впливу конструктивно-технологічних параметрів формувального вузла на процес формування тісто-фаршевого джгута (ТФД) за допомогою розробленої методики. Визначено показники тиску нагнітання на компоненти матеріалів ТФД для різних конструктивних варіантів формувального пристрою. Для оцінки достовірності одержаних результатів проведено експериментальне визначення швидкості руху ТФД та тиску нагнітання його компонентів. Результати наукового дослідження використано під час конструювання та виготовлення формувального вузла для дослідного зразка пельменного автомата. Скачати повний текст Індекс рубрикатора НБУВ: Л924.7-5
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА344514 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
2. |
Самойчук К. О. Вдосконалення конструкції формуючої насадки комбайна 01 MG для виробництва пельменних напівфабрикатів / К. О. Самойчук, Л. Ю. Ганзіна // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2011. - Вип. 11, т. 6. - С. 121-129. - Бібліогр.: 6 назв. - укp.Наведено аналіз існуючого обладнання для формування кулінарних виробів з урахуванням переваг і недоліків. Представлено аналітичні вирази для розрахунку енерговитрат машини. Розроблено конструкцію формувальної насадки, яка дозволяє знизити енерговитрати та покращити якість готових виробів. Проведено експериментальні дослідження на лабораторній установці вдосконаленого комбайна. Індекс рубрикатора НБУВ: Л924.7-5
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
3. |
Губаль Л. М. Удосконалення технології виробництва пельменів з використанням рослинних білків / Л. М. Губаль, Н. В. Камсуліна // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2016. - Вип. 16, т. 1. - С. 76-82. - Бібліогр.: 4 назв. - укp.Наведено результати аналітичних і практичних досліджень функціонально-технологічних властивостей білків соняшника. Розроблено рекомендації з практичного застосування білка соняшникового насіння, який одержують шляхом гідратації знежиреного білка соняшникового насіння, з наступним додаванням його до рецептури в технологіях посічених напівфабрикатів у тістовій оболонці. Індекс рубрикатора НБУВ: Л924.7
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
|