Пошуковий запит: (<.>U=Л931.02$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
|
|
| | |
|
1. |
Коцюмбас Г. І. Динаміка структурних змін грудних м'язів курей-бройлерів на ранніх термінах після забою / Г. І. Коцюмбас, О. М. Щебентовська, О. М. П'ятнично, Х. О. Коляда // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.. - 2013. - № 3. - С. 114-117. - Бібліогр.: 6 назв. - укp.Представлено динаміку морфологічних змін грудних м'язів курей після забою. Досліджено терміни розвитку посмертного задубіння та структурні зміни м'язової тканини у процесі дозрівання м'яса курей. Встановлено, що процес автолізу білої групи м'язів відбувається поступово, проте розвивається досить швидко. Вже через 4 години після забою курей-бройлерів зміни, що відбуваються у м'язових волокнах, є характерними для початкових ознак автолізу, досягаючи стадії вираженого дозрівання на 24-у годину після забою. Індекс рубрикатора НБУВ: Л931.02
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69944 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
| | |
|
2. |
Олійник Л. В. Застосування фагів для бактеріальної деконтамінації м'яса птиці / Л. В. Олійник // Вісн. аграр. науки. - 2004. - № 3. - С. 37-38. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.Проведено дослідження щодо деконтамінації м'яса птиці методом обробки його в розчині специфічного фагу. Встановлено, що за даних умов бактерії не тільки не размножуються, а навпаки, їх початкова кількість значно зменшується. Проведено исследование по деконтаминации мяса птицы методом обработки его в растворе специфического фага. Установлено, что при этом бактерии не только не размножаются, а наоборот, их исходное количество значительно уменьшается. Індекс рубрикатора НБУВ: Л931.02
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж14378 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
| | |
|
3. |
Єресько Г. О. Інтенсивність охолодження тушок птиці / Г. О. Єресько, Н. Ф. Усатенко // Вісн. аграр. науки. - 2003. - № 12. - С. 62-64. - Бібліогр.: 9 назв. - укp.Обгрунтовано актуальність й ефективність охолодження тушок птиці в гідроаерозольному середовищі з періодичним підсушуванням поверхні холодним повітрям. Зроблено аналітичний опис процесу теплообміну між тушкою та охолодним середовищем. Обоснована актуальность и эффективность охлаждения тушек птицы в гидроаэрозольной среде с периодическим подсушиванием поверхности холодным воздухом. Сделано аналитическое описание процесса теплообмена между тушкой и охлаждающей средой. Індекс рубрикатора НБУВ: Л931.021
Шифр НБУВ: Ж14378 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
| | |
|
4. |
Онищенко В. М. Удосконалення технології зберігання замороженого м'яса птиці / В. М. Онищенко, Н. Г. Гринченко, В. А. Большакова // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2015. - № 6/10. - С. 37-41. - Бібліогр.: 16 назв. - укp.Наведено результати наукового обгрунтування і розробки технологічних рішень, що надасть можливість знизити втрати маси, підвищити функціонально-технологічні та споживні властивості м'яса птиці після розморожування. З метою вдосконалення технології зберігання замороженого м'яса птиці запропоновано шприцювання стабілізаційними розчинами, які містять полісахариди кріопротекторної дії, вологоутримувальні агенти, регулятори кислотності та антиоксиданти. Індекс рубрикатора НБУВ: Л931.02
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
| | |
|
5. |
Pisuchpen R. Simulation for production line balancing of a large-sized frozen chicken manufacturer = Моделювання збалансування продуктової лінії для великого виробництва мороженого м'яса курки / R. Pisuchpen, P. Ongkunaruk // Актуал. проблеми економіки. - 2016. - № 3. - С. 397-406. - Бібліогр.: 405 назв. - англ.Мета роботи - підвищити продуктивність виробництва мороженого м'яса курки на прикладі великого виробника в Таїланді. Надано 4 авторські моделі процесу виготовлення м'яса. Чинну систему виробництва порівняно з 4-а змодельованими в програмі "Arena". У межах чинної системи можна було б скоротити кількість робочих на деяких станціях і таким чином зменшити витрати на заробітну плату, однак загальний час виробництва в такому випадку не зменшується. При впровадженні ж логіки Кайдзен можна об'єднати дві станції в одну. І таким чином скорочуються і час на обробку м'яса, і кількість співробітників. У запропонованому варіанті кількість робітників скорочено на 11 осіб, а заощадження на заробітних платах становить 279,840 бат на рік. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(5ТАЇ)306.751.21-641 + Л931.021.6
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж23291 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
| | |
|
6. |
Желиба Ю. А. Режимы и аппараты поточной холодильной обработки тушек кур : Дис...канд.техн.наук:05.04.03 / Ю. А. Желиба; Одесский институт низкотемпературной техники и энергетики. - О., 1993. - 182 с. - рус. Індекс рубрикатора НБУВ: Л931.02
Рубрики:
Шифр НБУВ: ДС41825 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
| | |
|
7. |
Желиба Ю. А. Режимы и аппараты поточной холодильной обработки тушек кур : Дис...канд.техн.наук:05.04.03 / Ю. А. Желиба; Одесский институт низкотемпературной техники и энергетики. - О., 1993. - 182 с. - рус. Індекс рубрикатора НБУВ: Л931.02
Рубрики:
Шифр НБУВ: ДС41825 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
| | |
|
8. |
Желиба Ю. А. Режимы и аппараты поточной холодильной обработки тушек кур : Дис...канд.техн.наук:05.04.03 / Ю. А. Желиба; Одесский институт низкотемпературной техники и энергетики. - О., 1993. - 182 с. - рус. Індекс рубрикатора НБУВ: Л931.02
Рубрики:
Шифр НБУВ: ДС41825 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
| | |
|
9. |
Желиба Ю. А. Режимы и аппараты поточной холодильной обработки тушек кур : Дис...канд.техн.наук:05.04.03 / Ю. А. Желиба; Одесский институт низкотемпературной техники и энергетики. - О., 1993. - 182 с. - рус. Індекс рубрикатора НБУВ: Л931.02
Рубрики:
Шифр НБУВ: ДС41825 Пошук видання у каталогах НБУВ
|