Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (3)
Пошуковий запит: (<.>U=Л955.13$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5

      
Категорія:    
1.

Червецова В. Г. 
Розроблення апаратурного забезпечення для одержання кисломолочного напою на основі природної асоціації "тибетський грибок" / В. Г. Червецова, М. О. Платонов, О. І. Вічко, І. Я. Матківська, І. В. Швець, В. П. Новіков // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка". - 2011. - № 700. - С. 153-155. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.

Випробувано біореактори різних конструкцій під час одержання кефіру на основі "тибетського грибка". Вивчено вплив іонів феруму у середовищі на активність мікробіоти "тибетський грибок", а також можливість застосування сталевого обладнання для одержання ферментованого напою.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л955.13

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж29409/А Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Кравцова О. В. 
Удосконалення технології кефірного напою, збагаченого харчовим волокном та наповнювачем / О. В. Кравцова, Т. А. Скорченко // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2010. - № 33. - С. 27-29. - Бібліогр.: 9 назв. - укp.

Наведено основні технологічні етапи виробництва кефірного напою, збагаченого харчовим волокном "fibregum" та з наповнювачем із плодів йошти за удосконаленою технологією. Розглянуто вплив наповнювача із плодів йошти на органолептичні та фізико-хімічні властивості кефірного напою.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л955.13-3

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
3.

Попова А. В. 
Дослідження реологічних властивостей кефіру / А. В. Попова, О. В. Подобій, О. М. Мірошников, Н. О. Стеценко // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2013. - № 48. - С. 132-138. - Бібліогр.: 7 назв. - укp.

Встановлено, що всі досліджувані кефіри відносяться до структурованих систем з чітко вираженою надмолекулярною коагуляційною структурою, для яких є характерними міцність і пластичність.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л955.13-106

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
4.

Gun'ko V. M. 
States of water vs. temperature in differently hydrated kefir grains = Залежність стану води від температури в зернах кефіру при різній гідратації / V. M. Gun'ko, V. V. Turov, T. V. Krupska, A. P. Golovan, E. M. Pakhlov, M. D. Tsapko, J. Skubiszewska-Zieba, B. Charmas // Хімія, фізика та технологія поверхні. - 2016. - 7, № 1. - С. 86-96. - Бібліогр.: 16 назв. - англ.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л955.13

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж100480 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
5.

Рижкова Т. М. 
Розробка технології кефіру з йодовмісною добавкою із козиного молока / Т. М. Рижкова, Т. А. Бондаренко, Г. І. Дюкарева, Я. О. Білецька // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2017. - № 3/11. - С. 37-44. - Бібліогр.: 12 назв. - укp.

Наведено результати досліджень з визначення впливу йодовмісної добавки Еламіну в технології кефіру з козиного молока. Встановлено, що йодовмісна добавка впливає на підвищення рівня амінота жирних кислот у кефірі. Визначено раціональні концентрації Еламіну, що сприяють інтенсифікації процесу молочнокислого бродіння та скороченню часу утворення щільного згустку.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л955.13-3

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського