Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>U=Л956.7$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
| | | | |
1. |
Семенюк Д. П. Дослідження процесу та вдосконалення обладнання для приготування м'якого морозива, збагаченого молочним білком : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12 / Д. П. Семенюк; Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. - Х., 2001. - 18 c. - укp.Розглянуто процес фризерування та вдосконалення обладнання для виробництва м'якого морозива, збагаченого молочним білком. Встановлено, що навантаження на основні вузли зазначеного обладнання залежить від реологічних властивостей вихідних сумішей. З урахуванням цього обгрунтовано напрямки вдосканалення вузлів: аератора, шнек-мішалки, вихідного пристою. На підставі результатів досліджень розроблено фризер для приготування м'якого морозива, збагаченого молочним білком, з поліпшеними показниками продуктивності, енергоекономічності та екологічної чистоти. Запропоновано алгоритм розрахунку основних параметрів режиму роботи холодильного агрегату фризера для встановлення раціональних значень цих параметрів. Доведено високу якість кінцевого продукту, виробленого на вдосконаленому обладнанні за визначеного режиму фризерування. Скачати повний текст Індекс рубрикатора НБУВ: Л956.7-5
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА315327 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
2. |
Куценко В. А. Розробка та дослідження вдосконаленого апарата для заморожування багатокомпонентних харчових сумішей : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / В. А. Куценко; Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. - Х., 1999. - 18 c. - укp.Дисертацію присвячено питанням розробки вдосконаленого фризера з поліпшеними показниками продуктивності, надійності та екологічної безпеки. Мета роботи досягається завдяки конструктивним заходам, спрямованим на інтенсифікацію теплопередачі в апараті та захист робочих органів від перевантажень, а також переведенню холодильного агрегата на роботу з екологічно безпечним холодоагентом R134a. Теоретично обгрунтовано ефективність зазначених заходів і визначено раціональні значення технічних параметрів удосконаленого апарата. Індекс рубрикатора НБУВ: Л956.7-5-02
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА306542 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
3. |
Гвоздєв О. В. Вдосконалення процесу виробництва м'якого морозива / О. В. Гвоздєв, Ф. Ю. Ялпачик, Т. О. Шпиганович // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2011. - Вип. 11, т. 6. - С. 50-58. - Библиогр.: 6 назв. - укp.Удосконалено процес виробництва м'якого морозива у напрямку підвищення його якості та зниження втрат. Індекс рубрикатора НБУВ: Л956.7
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
|