Пошуковий запит: (<.>U=Л959.28$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
|
|
| | |
|
1. |
Гуць В. С. Визначення реологічних характеристик сметанних десертів / В. С. Гуць, Т. А. Скорченко, Н. О. Касьянова // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2005. - № 16. - С. 55-58. - Бібліогр.: 12 назв. - укp. Ключ. слова: стабілізатори структури, молочні продукти, реологія Індекс рубрикатора НБУВ: Л959.28
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
| | |
|
2. |
Плотнікова Р. В. Обгрунтування вмісту плодово-ягідної сировини у складі напівфабрикатів десертної продукції на основі молочної сировини / Р. В. Плотнікова, Н. Г. Гринченко, П. П. Пивоваров // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2013. - Вип. 13, т. 1. - С. 107-114. - Бібліогр.: 7 назв. - укp.Визначено параметри введення плодово-ягідної сировини до складу напівфабрикатів десертної продукції на основі молочної сировини. Індекс рубрикатора НБУВ: Л959.28
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
| | |
|
3. |
Полищук Г. Е. Исследование процессов и разработка технологии производства взбитых молочных десертов на основе пищевых олеофильных поверхностно-активных веществ : Дис...канд.техн.наук:05.18.04 / Г. Е. Полищук; УААН, Технологический институт молока и мяса. - К., 1994. - 196 c. - рус. Індекс рубрикатора НБУВ: Л959.28
Рубрики:
Шифр НБУВ: ДС44062 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
| | |
|
4. |
Полищук Г. Е. Исследование процессов и разработка технологии производства взбитых молочных десертов на основе пищевых олеофильных поверхностно-активных веществ : Дис...канд.техн.наук:05.18.04 / Г. Е. Полищук; УААН, Технологический институт молока и мяса. - К., 1994. - 196 c. - рус. Індекс рубрикатора НБУВ: Л959.28
Рубрики:
Шифр НБУВ: ДС44062 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
| | |
|
5. |
Полищук Г. Е. Исследование процессов и разработка технологии производства взбитых молочных десертов на основе пищевых олеофильных поверхностно-активных веществ : Дис...канд.техн.наук:05.18.04 / Г. Е. Полищук; УААН, Технологический институт молока и мяса. - К., 1994. - 196 c. - рус. Індекс рубрикатора НБУВ: Л959.28
Рубрики:
Шифр НБУВ: ДС44062 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
| | |
|
6. |
Полищук Г. Е. Исследование процессов и разработка технологии производства взбитых молочных десертов на основе пищевых олеофильных поверхностно-активных веществ : Дис...канд.техн.наук:05.18.04 / Г. Е. Полищук; УААН, Технологический институт молока и мяса. - К., 1994. - 196 c. - рус. Індекс рубрикатора НБУВ: Л959.28
Рубрики:
Шифр НБУВ: ДС44062 Пошук видання у каталогах НБУВ
|