Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л959.28$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6

      
Категорія:    
1.

Гуць В. С. 
Визначення реологічних характеристик сметанних десертів / В. С. Гуць, Т. А. Скорченко, Н. О. Касьянова // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2005. - № 16. - С. 55-58. - Бібліогр.: 12 назв. - укp.


Ключ. слова: стабілізатори структури, молочні продукти, реологія
Індекс рубрикатора НБУВ: Л959.28

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
2.

Плотнікова Р. В. 
Обгрунтування вмісту плодово-ягідної сировини у складі напівфабрикатів десертної продукції на основі молочної сировини / Р. В. Плотнікова, Н. Г. Гринченко, П. П. Пивоваров // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2013. - Вип. 13, т. 1. - С. 107-114. - Бібліогр.: 7 назв. - укp.

Визначено параметри введення плодово-ягідної сировини до складу напівфабрикатів десертної продукції на основі молочної сировини.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л959.28

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
3.

Полищук Г. Е. 
Исследование процессов и разработка технологии производства взбитых молочных десертов на основе пищевых олеофильных поверхностно-активных веществ : Дис...канд.техн.наук:05.18.04 / Г. Е. Полищук; УААН, Технологический институт молока и мяса. - К., 1994. - 196 c. - рус.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л959.28

Рубрики:

Шифр НБУВ: ДС44062 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
4.

Полищук Г. Е. 
Исследование процессов и разработка технологии производства взбитых молочных десертов на основе пищевых олеофильных поверхностно-активных веществ : Дис...канд.техн.наук:05.18.04 / Г. Е. Полищук; УААН, Технологический институт молока и мяса. - К., 1994. - 196 c. - рус.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л959.28

Рубрики:

Шифр НБУВ: ДС44062 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
5.

Полищук Г. Е. 
Исследование процессов и разработка технологии производства взбитых молочных десертов на основе пищевых олеофильных поверхностно-активных веществ : Дис...канд.техн.наук:05.18.04 / Г. Е. Полищук; УААН, Технологический институт молока и мяса. - К., 1994. - 196 c. - рус.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л959.28

Рубрики:

Шифр НБУВ: ДС44062 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
6.

Полищук Г. Е. 
Исследование процессов и разработка технологии производства взбитых молочных десертов на основе пищевых олеофильных поверхностно-активных веществ : Дис...канд.техн.наук:05.18.04 / Г. Е. Полищук; УААН, Технологический институт молока и мяса. - К., 1994. - 196 c. - рус.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л959.28

Рубрики:

Шифр НБУВ: ДС44062 Пошук видання у каталогах НБУВ 


 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського