Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)
Пошуковий запит: (<.>U=Л962.07$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

      
Категорія:    
1.

Федишин Т. Я. 
Оптимізація ветеринарно-санітарної експертизи в стерилізації м'ясних консервів : Автореф. дис... канд. вет. наук: 16.00.09 / Т. Я. Федишин; Львів. держ. акад. вет. медицини ім. С.З.Гжицького. - Л., 2003. - 19 c. - укp.

Розроблено новий напрям в оперативному прогнозуванні санітарно-мікробіологічної безпеки та харчової цінності м'ясних консервів залежно від заданого температурно-часового режиму стерилізації в автоклавах неперервної дії. Запропоновано кількісну оцінку впливу процесу нагрівання на летальність мікрофлори у центрі консервів з урахуванням її концентрації та термостійкості на основі визначеної енергії активації. Досліджено вплив нагрівання на харчову цінність поблизу поверхні продукту. Розроблено методику статистичної оцінки дослідних і розрахункових даних ветеринарно-санітарної експертизи м'ясних консервів з використанням спеціальних прискорених методів лабораторних досліджень.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л962.07-7

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА324853 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського