Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (4)
Пошуковий запит: (<.>U=Л964.4$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2

      
Категорія:    
1.

Barysheva Y. 
A technology developed to produce hot fish marinades for a jellylike filling of prolonged storage / Y. Barysheva, O. Glushkov, T. Manoli, T. Nikitchina, A. Bezusov // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2017. - № 5/11. - С. 40-45. - Бібліогр.: 21 назв. - англ.

Показано можливість виробництва гарячих маринадів із товстолобика. Особливістю м'язової тканини товстолобика є низька активність ферментативної системи і нездатність до дозрівання. Тому розроблено технологію гарячих маринадів із товстолобика з використанням гідроколоїдів рослинного походження для отримання драглеподібної заливки та поліпшення функціонально-технологічних властивостей готового продукту. Композиція прянощів і консервантів надає можливість збалансувати готовий продукт за органолептичними показниками та подовжити термін зберігання.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л964.4

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Голембовська Н. В. 
Технологія пресервів з прісноводних риб та пряно-ароматичних коренеплодів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Н. В. Голембовська; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2016. - 19 c. - укp.

Дисертація присвячена науковому обгрунтуванню та розробленню технології пресервів з прісноводних риб підвищеної біологічної цінності з використанням пряно-ароматичних коренеплодів (петрушки, імбиру та хрону), що вирішує проблему виробництва оптимізованих за показниками харчової та біологічної цінності продуктів харчування. Обгрунтовано доцільність використання прісноводних риб і пряно-ароматичних коренеплодів у технології пресервів. На основі органолептичного аналізу визначено сумісність прісноводної риби та пряно-ароматичних коренеплодів у складі пресервів. Теоретично обгрунтовано й експериментально визначено умови попередньої обробки соленого напівфабрикату з метою забезпечення його дозрівання у складі пресервів. Розроблено проект нормативної документації на нові вироби, підтверджено економічну ефективність виробництва та реалізації розроблених пресервів із прісноводної риби із пряно-ароматичними коренеплодами.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л964.4

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА423381 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського