1. |
Малюк Л. П. Технологія напоїв : навч. посіб. / Л. П. Малюк, Т. П. Кононенко, Н. В. Полстяна, Л. М. Варипаєва. - Харків : Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2014. - 207 c. - Бібліогр.: с. 201-202 - укp.Приділено увагу напоям, в основі яких такі компоненти: вода, соки, молоко, алкоголь і багато супутніх компонентів, які здатні утворювати напої зовсім різні за смаковими властивостями та споживчим призначенням. Наведено класифікацію алкгольних і безалкогольних напоїв. Надано характеристику та технологію таких напоїв. Обгрунтовано технологію приготування змішаних напоїв. Індекс рубрикатора НБУВ: Л991.6 + Л991.7
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА789376 Пошук видання у каталогах НБУВ
|