Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (10)Книжкові видання та компакт-диски (72)Журнали та продовжувані видання (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л991.8$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2

      
Категорія:    
1.

Орешина О. О. 
Вплив виду зв'язувальних компонентів на якість снеків з деструктуризованого м'яса баранини / О. О. Орешина, Л. В. Молоканова // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2013. - Вип. 13, т. 1. - С. 155-161. - Бібліогр.: 7 назв. - укp.

Проведено підбір зв'язувального компонента у процесі виготовлення снеків з баранячого фаршу для формування їх товарного виду та смакових характеристик.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л991.8

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
2.

Постова В. В. 
Особливості становлення концепції ресторану формату "Fast casual" / В. В. Постова // Економіка і регіон. - 2022. - № 2. - С. 21-25. - Бібліогр.: 15 назв. - укp.

Проведено дослідження адаптації до сучасного ринку ресторанів швидкого обслуговування, зокрема формату "Fast casual". Встановлено, що новий формат є чимось суміжним між усталеними та звичними форматами. Так як заклади швидкого харчування поділяють на три основних: "Fast food", "Casual dining", "Fine dining", то було визначено, що досліджуваний формат є чимось середнім між фаст-фудом і рестораном середнього цінового сегменту. Проаналізовано та визначено основні відмінності "Fast casual" закладу від формату "Fast food": стильніший інтер'єр, багаторазовий посуд, різноманітне меню, свіжі продукти. Саме тому також досліджуваний формат має і схожі з фаст-фудом риси, такі як: невелика площа приміщення для надання послуг, відсутність офіціантів, лише бармен на видачі страв, а також швидке обслуговування.


Індекс рубрикатора НБУВ: У542.414 + Л991.8

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж24790 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського