1. |
Пузік Л. М. Лежкоздатні та засолочні властивості патисонів при різних ступенях стиглості і умовах зберігання : Автореф. дис... канд. с.-г. наук: 05.18.03 / Л. М. Пузік; Нац. аграр. ун-т. - К., 2000. - 18 c. - укp.Досліджено деякі технологічні процеси одержання високоякісних плодів патисонів у процесі їх збирання, зберігання та переробки. Встановлено оптимальну масу об'єднаної проби з метою правильного визначення якості партії патисонів, науково обгрунтовано диференціацію строків зберігання патисонів залежно від їх розміру та умов зберігання, а також визначено найкращий спосіб зберігання плодів. Досліджено споживчі властивості ферментованих плодів відповідно до їх розміру, умов зберігання сировини до переробки. Індекс рубрикатора НБУВ: Л970.6 + П241.79 патисони
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА309274 Пошук видання у каталогах НБУВ
|