Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Книжкові видання та компакт-диски (3)
Пошуковий запит: (<.>U=П545.184$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2

      
Категорія:    
1.

Топчій О. А. 
Удосконалення технології виробництва варених тваринних кормів : Автореф. дис. канд. техн. наук : 05.18.04 / О. А. Топчій; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2003. - 19 c. - укp.

На підставі результатів експериментальних досліджень обгрунтовано і підібрано ефективні концентрації консервантів і антиоксидантів, створено консервувальні суміші, внесення яких у варений тваринний корм у кількості 2,8 - 3,2 % до його маси дозволяє збільшити термін зберігання корму у 7...9 разів. Розроблено рецептури та технологічну схему виробництва консервувальних сумішей. Досліджено комплекс показників якості варених тваринних кормів протягом усього періоду зберігання. Проведено комплекс прикладних робіт з впровадження результатів досліджень у м'ясну промисловість. Розроблено та затверджено технічні умови (ТУ У 02070938.007-99) на виробництво та застосування консервувальної суміші для варених тваринних кормів. Технологію виготовлення варених тваринних кормів перевірено за виробничих умов.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: П545.14 + П545.184

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА327821 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Безпалов Р. І. 
Результати досліджень процесу консервування пивної дробини на кормові цілі у плівкових рукавах / Р. І. Безпалов, О. О. Троїцька, П. М. Луц // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2010. - 4, вип. 10. - С. 156-164. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.

Наведено результати досліджень щодо визначення ефективності зберігання консервованої пивної дробини у плівкових рукавах з метою подальшого використання на кормові цілі. Розробка економічно виправданої технології збереження пивної дробини протягом тривалого часу має велике практичне значення.


Індекс рубрикатора НБУВ: П545.121 + П545.184

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського