Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)Журнали та продовжувані видання (1)
Пошуковий запит: (<.>A=Бартковський І$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2

      
Категорія:    
1.

Бартковський І. І. 
Технологія морозива : навч. посіб. / І. І. Бартковський, Г. Є. Поліщук, Т. Є. Шарахматова, Л. Л. Туровська, І. С. Гудз; Нац. ун-т харч. технологій, Одес. нац. акад. харч. технологій. - К., 2010. - 246 c. - Бібліогр.: 22 назв. - укp.

Наведено вітчизняну класифікацію морозива, вимоги до якості сировини та готової продукції відповідно до сучасної нормативної бази. Обгрунтовано технологічні режими основних технологічних операцій. Висвітлено особливості виготовлення окремих видів морозива із застосуванням сучасного обладнання, основні методи визначення якості морозива та розрахунки рецептур.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л956я73

Шифр НБУВ: ВА734446 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Бартковський І. І. 
Обладнання для виробництва морозива : навч. посіб. для студентів ВНЗ / І. І. Бартковський, О. М. Рибак, Г. Є. Поліщук, І. С. Гудз, Т. Є. Шарахматова; Нац. ун-т харч. технологій, Одес. нац. акад. харч. технологій, Асоц. укр. виробників "Морозиво і заморож. продукти". - Київ, 2014. - 330, [16] c. - Бібліогр.: с. 329-330 - укp.

Висвітлено процеси приймання та підготовки сировини. Розглянуто обладнання для приготування та оброблення сумішей. Охарактеризовано обладнання для фризерування сумішей морозива. Увагу приділено виробництву фасованого морозива. Описано обладнання для пакування морозива. Детально розглянуто процес загартування морозива.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л956-5 я73

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА783833 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського