Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>A=Бартковський І$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
|
| | | | |
1. |
Бартковський І. І. Технологія морозива : навч. посіб. / І. І. Бартковський, Г. Є. Поліщук, Т. Є. Шарахматова, Л. Л. Туровська, І. С. Гудз; Нац. ун-т харч. технологій, Одес. нац. акад. харч. технологій. - К., 2010. - 246 c. - Бібліогр.: 22 назв. - укp.Наведено вітчизняну класифікацію морозива, вимоги до якості сировини та готової продукції відповідно до сучасної нормативної бази. Обгрунтовано технологічні режими основних технологічних операцій. Висвітлено особливості виготовлення окремих видів морозива із застосуванням сучасного обладнання, основні методи визначення якості морозива та розрахунки рецептур. Індекс рубрикатора НБУВ: Л956я73
Шифр НБУВ: ВА734446 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
2. |
Бартковський І. І. Обладнання для виробництва морозива : навч. посіб. для студентів ВНЗ / І. І. Бартковський, О. М. Рибак, Г. Є. Поліщук, І. С. Гудз, Т. Є. Шарахматова; Нац. ун-т харч. технологій, Одес. нац. акад. харч. технологій, Асоц. укр. виробників "Морозиво і заморож. продукти". - Київ, 2014. - 330, [16] c. - Бібліогр.: с. 329-330 - укp.Висвітлено процеси приймання та підготовки сировини. Розглянуто обладнання для приготування та оброблення сумішей. Охарактеризовано обладнання для фризерування сумішей морозива. Увагу приділено виробництву фасованого морозива. Описано обладнання для пакування морозива. Детально розглянуто процес загартування морозива. Індекс рубрикатора НБУВ: Л956-5 я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА783833 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
|