Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (5)
Пошуковий запит: (<.>A=Бахмач В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4

      
Категорія:    
1.

Бахмач В. И. 
Поэзия серебряного века (1890 - 1920 гг.) : Метод. пособие / В. И. Бахмач; Луган. гос. пед. ун-т им. Т.Шевченко. - Луганск : Альма-матер, 2003. - 74 c. - Библиогр.: с. 66-73 - рус.

Освещена история русской литературы конца ХІХ - начала ХХ вв., описан историко-литературный процесс указанного периода. Рассмотрены вопросы формирования модернистской и неореалистической поэзии, проанализированы их основные признаки и отличия. Значительное внимание уделено творчеству ведущих поэтов "серебряного века", в частности, А.А.Ахматовой, В.Я.Брюсова, И.А.Бунина, М.А.Волошина, С.М.Городецкого, Н.С.Гумилева, С.А.Есенина, В.В.Маяковского, М.И.Цветаевой и др.


Індекс рубрикатора НБУВ: Ш5(4РОС)53-335р

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА651689 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Носенко Т. Т. 
Разработка купажей растительных масел с высокой биологической ценностью и антиокислительной стабильностью / Т. Т. Носенко, Е. И. Шеманская, В. А. Бахмач, Т. В. Сидоренко, А. А. Демидова, Т. А. Березка, Т. В. Арутюнян, Д. В. Матюхов // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2017. - № 5/6. - С. 42-47. - Библиогр.: 20 назв. - рус.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л782.12

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
3.

Лаленко Т. В. 
Використання нетрадиційної сировини у технології приготування молочного соусу / Т. В. Лаленко, В. О. Бахмач, Т. В. Зінченко, І. Л. Корецька, Г. М. Бандуренко // Харч. пром-сть. - 2017. - № 22. - С. 16-22. - Бібліогр.: 10 назв. - укp.

Проаналізовано сучасний стан харчування населення України та запропоновано використання нової рослинної білковмісної сировини щавнату і сироватки мо лочної для корегування білкового дефіциту. На базі модельних зразків соусів проведені фізико-хімічні, реологічні, органолептичні дослідження соусів з білковмісною сировиною, визначено оптимальну кількість внесення щавнату до рецептури соусу, а також розраховано біологічну та енергетичну цінність.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л991.3 + Л959

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
4.

Носенко Т. Т. 
Оптимізація рецептури майонезних емульсій з яєчним білком / Т. Т. Носенко, В. І. Бабенко, В. О. Бахмач, О. О. Кубайчук // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 4. - С. 185-194. - Бібліогр.: 6 назв. - укp.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л981

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 


 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського