Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Книжкові видання та компакт-диски (4)
Пошуковий запит: (<.>A=Бичков Я$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3

      
Категорія:    
1.

Бичков Я. М. 
Розробка апарата та дослідження процесу обробки пряно-ефірної сировини при розрідженні з НВЧ-енергопідводом : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12 / Я. М. Бичков; Донец. держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2005. - 19 c. - укp.

Теоретично обгрунтовано можливість інтенсифікації сушіння пряних і ефірних рослин за умов розрідження з надвисокочастотним (НВЧ) енергопідводом у разі розміщення їх в апаратах періодичної дії у робочій ємкості. Визначено, що у процесі сушіння за даних умов динаміка втрати вологи продуктом має нелінійний характер, установлено аналітичну залежність зміни вологовмісту у продукті від часу сушіння. Виявлено, що зі збільшенням величини розрідження тривалість сушіння у полі НВЧ змінюється за нелінійним законом, за даних умов знайдено раціональну величину розрідження. Установлено, що зі збільшенням коефіцієнта заповнення робочої ємкості сировиною тривалість сушіння у полі НВЧ змінюється за нелінійним законом, характерним для кожного продукту, одержано раціональну величину коефіцієнта заповнення. З'ясовано основні залежності стосовно тривалості обробки пряної та ефірної сировини за умов розрідження з НВЧ-енергопідводом від глибини розрідження та коефіцієнта заповнення робочої ємкості.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: Л981-5

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА336279 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Збірник наукових статей магістрів / ред.: О. О. Нестуля, С. В. Гаркуша, Н. М. Бобух, Я. М. Бичков, В. О. Скрипник; Укоопспілка, ВНЗ "Полтав. ун-т економіки і торгівлі". - Полтава : ПУЕТ, 2018. - 94, [1] c. - укp.

Розглянуто питання розвитку економіки, управління й адміністрування, права, документознавства, комп'ютерних наук та інформаційних технологій у сучасних умовах. Проаналізовано використання CMS WordPress, Joomla та Drupal для розробки веб-сайтів. Здійснено порівняння моделей мотивації топ-менеджменту (американської, японської та західноєвропейської) в корпораціях світу й України. Висвітлено питання використання нетрадиційної сировини в технології оздоблювальних напівфабрикатів. Розроблено технологію печива з порошком топінамбура. Увагу приділено формуванню технологічних характеристик м'ясних напівфабрикатів із добавками на основі різних видів борошна. Подано інформацію про використання пюре з ханомелісу в технології здобного дріжджового тіста. Вдосконалено технологію переробки бузини чорної під час виробництва харчових продуктів.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л99 я43 + У9(4УКР)212.1 я43

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА825895 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
3.

Актуальні питання розвитку економіки, харчових технологій та товарознавства : тези доп. XLI Міжнар. наук. студент. конф. за підсумками н.-д. робіт студентів за 2017 рік, присвяч. 100-річчю НААН України, 17-18 квіт. 2018 р., м. Полтава / ред.: С. В. Гаркуша, Я. М. Бичков, Н. М. Тягунова, В. О. Скрипник, Н. І. Коливушка, В. М. Бондаренко; ВНЗ Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі". - Полтава : ПУЕТ, 2018. - 479, [1] c. - укp. - рус. - англ.

Основну увагу приділено висвітленню результатів наукових досліджень у сфері економіки й підприємництва, інформаційних і мережевих технологій, товарознавства, харчових технологій та інженерії. Зазначено, що порушені проблеми, вирізняються своєю актуальністю та новизною наукових підходів. Зауважено, що важливими передумовами формування сучасного громадянського суспільства є надання молоді реальних можливостей та інструментаріїв свідомої участі у прийнятті рішень у сфері молодіжної політики. Розглянуто новітні дослідження в галузях технологічного обладнання харчових виробництв, безпеки життя та охорони праці. Охарактеризовано аспекти управління персоналом у XXI ст.


Індекс рубрикатора НБУВ: У.я431(0) + Л8/9 я431(0)

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА827986 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського