Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (4)
Пошуковий запит: (<.>A=Вербельчук С$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5

      
Категорія:    
1.

Вербельчук С. П. 
Обгрунтування використання критичних ландшафтів Полісся України, забруднених $Ebold nothing sup 137 roman Сs внаслідок аварії на ЧАЕС : автореф. дис... канд. с.-г. наук : 03.00.16 / С. П. Вербельчук; Житомир. нац. агроекол. ун-т. - Житомир, 2009. - 20 c. - укp.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: Е0*801.1-652.152(4УКР) + П015(4УКР)

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА363606 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Бурлака В. А. 
Еколого-біологічні особливості та господарська цінність малопоширених рослин : навч. посіб. / В. А. Бурлака, Д. А. Засекін, О. І. Скоромна, М. М. Кривий, В. Ю. Арешонков, Р. А. Чудак, А. П. Вискушенко, М. В. Чорний, Н. В. Павлюк, О. О. Орлов, С. П. Вербельчук; ред.: В. А. Бурлака. - 2-ге вид., переробл. і доповн. - Житомир : Полісся, 2012. - 99 c. - Бібліогр.: с. 98-99. - укp.

Розглянуто технології вирощування, умови зберігання та раціонального використання малопоширених культур у годівлі тварин і птиці. Акцентовано увагу на кормовій цінності зеленої маси, технології приготування різних видів кормів і методах їх згодовування в раціонах тварин, птиці. Узагальнено результати наукових досліджень і передовий досвід кращих господарств у вирощуванні та використанні для організації повноцінної годівлі тварин таких культур, як кропива двудомна, топінамбур, маралів корінь, козлятник східний та ін.


Індекс рубрикатора НБУВ: П222.9 я7

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА753369 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
3.

Славов В. П. 
Особливості формування доз зовнішнього та внутрішнього опромінення у сільського населення, що проживає у зоні безумовного відселення / В. П. Славов, В. В. Борщенко, М. М. Кривий, С. П. Вербельчук, С. П. Ірклієнко, О. О. Орлов // Вісн. аграр. науки. - 2001. - № 4 (спец. вип.). - С. 86-89. - укp.

Встановлено, що дози внутрішнього та зовнішнього опромінення мають сезонний характер і значно перевищують дози, рекомендовані Міжнародним комітетом з радіаційного захисту.


Індекс рубрикатора НБУВ: Р126.5

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж14378 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
4.

Романчук Л. Д. 
Особливості формування дози внутрішнього опромінення населення за споживання риби з водойм Полісся України / Л. Д. Романчук, С. П. Вербельчук, Т. В. Вербельчук // Агроекол. журн.. - 2016. - № 1. - С. 127-131. - Бібліогр.: 8 назв. - укp.


Індекс рубрикатора НБУВ: Р361

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж23660 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
5.

Інноваційні технології переробки тваринницької сировини та виробництва харчових продуктів : навч. посіб. / В. П. Славов, О. В. Коваленко, В. М. Біденко, М. І. Дідух, В. З. Трохименко, Т. І. Ковальчук, С. П. Вербельчук, Л. А. Кальчук; ред.: В. П. Славов, О. В. Коваленко; Житомир. нац. агроекол. ун-т. - Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2019. - 355 c. - укp.

Проаналізовано сучасний стан галузі тваринництва в умовах формування інноваційної економіки. Розглянуто моделі інноваційного розвитку продовольчого комплексу. Викладено теоретичні основи інноваційно-технологічного розвитку. Увагу приділено передумовам і чинникам активізації інноваційної діяльності в Україні. Розкрито сутність категорій "харчова індустрія" та "продовольча система". Охарактеризовано організаційно-економічний механізм забезпечення цілісності й ефективності продовольчої системи. Подано інформацію щодо інноваційних технологій переробки м'ясної сировини та виробництва м'ясних продуктів, переробки молочної сировини та виробництва молочних продуктів, а також інноваційних технологій виробництва функціональних харчових продуктів.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-33 я73

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА837590 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського