2. |
Штомпель М. В. Технологія виробництва продукції вівчарства : Підруч. / М. В. Штомпель, Б. О. Вовченко. - К. : Вища освіта, 2005. - 344 c. - укp.Висвітлено сучасні тенденції та напрями розвитку вівчарства, біологічні, господарсько-корисні, конституційні особливості та породи овець різних напрямів продуктивності. Розглянуто проблеми розведення, бонітування, утримання овець, наведено технології виробництва, зберігання та переробки овчин, овечих шкур, вовни, а також баранини, овечого молока. Викладено питання ветеринарно-санітарного забезпечення вівчарських підприємств, організації оплати та безпеки праці, охорони навколишнього середовища у даній галузі. Освещены современные тенденции и направления развития овцеводства, биологические, хозяйственно-полезные, конституционные особенности и породы овец разных направлений продуктивности. Рассмотрены проблемы разведения, бонитирования, содержания овец, приведены технологии производства, хранения и переработки овчины, овечьих шкур, хлопка, а также баранины, овечьего молока. Изложены вопросы ветеринарно-санитарного обеспечения овцеводческих предприятий, организации оплаты и безопасности труда, охраны окружающей среды в данной отрасли. Індекс рубрикатора НБУВ: П661 я73-1
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА670569 Пошук видання у каталогах НБУВ
|