![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Віртуальна довідка ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Тематичний інтернет-навігатор ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Наукова електронна бібліотека ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>A=Голодняк В$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
|
| | | | |
1. |
Голодняк В. А. Анализ различных подходов к оцениванию неопределенности измерения массовой доли пестицидов в сыре и продуктах животного и растительного происхождения / В. А. Голодняк, Н. П. Граница, И. П. Захаров, П. Ф. Петик, М. П. Сергиенко // Системи оброб. інформації. - 2007. - Вип. 6. - С. 99-100. - Библиогр.: 6 назв. - рус.Проанализированы подходы к определению неопределенности измерений количественного химического анализа, базирующиеся на априорной информации и экспериментальных данных внутрилабораторных испытаний, на примере измерения массовой доли пестицидов в подсолнечном шроте в Украинском научно-исследовательском институте масел и жиров. Рассмотрены источники неопределенности аналитических измерений, даны рекомендации по оптимизации ее нахождения. Індекс рубрикатора НБУВ: Л782.120.76-1 с4
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж70474 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
2. |
Ситнік Н. С. Хроматографічне визначення триацилгліцерольного складу переетерифікованих рідких рослинних олій / Н. С. Ситнік, І. М. Демидов, В. С. Мазаєва, В. О. Голодняк // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 4. - С. 133-139. - Бібліогр.: 10 назв. - укp.Представлено результати досліджень з розробки методики визначення переетерифікованих олій і жирів, що базується на експериментальному визначенні ацилгліцерольного складу початкової та переетерифікованої жирової сировини, а також теоретичних розрахунках статистично рівноважного ацилгліцерольного складу й статистичній обробці одержаних даних. На підставі одержаних результатів визначено критерій ідентифікації переетерифікованих олій. Розроблено методику виконання вимірювань, яка надає змогу відрізнити переетерифіковані олії від непереетерифікованих, а також оцінитихарактеристики похибки та невизначеності методики виконання вимірювань. Застосовано хроматографічні методи вимірювання жирнокислотного та триацилгліцерольного складу дослідних олій. Розроблено алгоритм і методику підготовки початкової сировини до дослідного переетерифікування, а також виконано експериментальні дослідження вибору режимів і умов проведення переетерифікування олій для цілей методики. Індекс рубрикатора НБУВ: Л782.342-1с
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
|