Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)
Пошуковий запит: (<.>A=Дахов О$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2

      
Категорія:    
1.

Заплетніков І. М. 
Стенд для комплексної оцінки експлуатаційних параметрів овочерізки / І. М. Заплетніков, О. Г. Дахов // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2011. - Вип. 11, т. 6. - С. 17-24. - Бібліогр.: 3 назв. - укp.

Створено стенд для визначення та комплексної оцінки експлуатаційних параметрів овочерізки RobotcoupeCL30. За допомогою стенда визначено вібраційні, акустичні характеристики, зусилля на робочому органі, кількість його обертів і потужність, що споживається машиною.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л990.3-5

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Дахов О. Г. 
Моделювання віброакустичних процесів у обладнанні ресторанного господарства : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / О. Г. Дахов; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2013. - 19 c. - укp.

Висвітлено проблеми розробки методики моделювання віброакустичних процесів у обладнанні ресторанного господарства для прогнозування й удосконалення віброакустичних характеристик (ВАХ) цього обладнання. Створено скінченноелементні моделі машин МОК-150 і Robotcoupe CLЗО та приміщень, у яких проводилися експериментальні заміри з цими машинами. Одержано ізолінії розподілу тиску та рівнів звукового тиску. Наведено результати дослідження формування ВАХ машин МОК-150 та Robotcoupe CLЗО в залежності від експлуатаційних факторів. Для МОК-150 одержано багатофакторні залежності ВАХ від розміру продукту, маси завантаження та модуля пружності продукту, для Robotcoupe CLЗО також одержано багатофакторні залежності ВАХ, споживаної потужності, зусилля на робочому органі від модуля пружності продукту, зусилля, з яким він притискається до робочого органа, а також ступеня подрібнення продукту. Побудовано методику розрахунку ВАХ обладнання ресторанного господарства на основі методу скінченних елементів. Запропоновано конструктивні зміни машин з покращеними ВАХ, що захищені патентами України та відповідають вимогам екологічної безпеки підприємств харчування України.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л99-5-02

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА397572 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського