Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>A=Держговський О$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
| | | | |
1. |
Держговський О. О. Вплив гомогенізації на зміни біохімічного складу зерна різних видів / О. О. Держговський // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад. - 2007. - № 1. - С. 155-159. - Бібліогр.: 7 назв. - укp.Наведено результати досліджень змін у хімічному складі зерна ячменю, пшениці, кукурудзи та гороху у чистому вигляді під час обробки їх з використанням кормоагрегату серії АКГСМ "Мрія-03". Порівняно різні технології приготування корму для годівлі свиней. Індекс рубрикатора НБУВ: П545.115
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69944 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
2. |
Держговський О. О. Фізіологічне обгрунтування використання гомогенізованого корму у годівлі свиней : автореф. дис... канд. с.-г. наук: 03.00.13 / О. О. Держговський; Ін-т свинарства ім. О.В.Квасницького УААН. - Полтава, 2009. - 20 c. - укp.Обгрунтовано вплив згодовування гомогенізованих кормових сумішей на перебіг основних фізіологічних процесів в організмі молодняку свиней, а також продуктивність їх якостей. Зазначено, що гомогенізація сумішки цільного зерна з використанням кормового агрегату серії АКГСМ "Мрія"-03, сприяє покращанню перетравності корму та гематологічних показників свиней; відгодівля кормом стабілізує травні процеси у шлунково-кишковому тракті тварин і позитивно впливає на продуктивні якості. Доведено, що використання гомогенізованого корму на виробництві сприяє покращанню різних продуктивних якостей свиней, зокрема, середньодобового приросту, витратам корму на продукцію; покращуються фізико-хімічні, технологічні властивості та смакові якості свинини. Скачати повний текст Індекс рубрикатора НБУВ: П65-44 + П65-451
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА368023 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
3. |
Держговський О. О. Ефективні методи приготування кормів до згодовування свиням / О. О. Держговський, О. М. Бондаренко // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад. - 2010. - № 3. - С. 107-109. - Бібліогр.: 3 назв. - укp.Важливим резервом підвищення відгодівельних і м'ясних якостей свиней є розробка сучасних технологій виробництва кормових суспензійних (гомогенізованих) сумішей, які можуть забезпечити підвищення рівня перетравності поживних речовин, збільшення середньодобових приростів та високу якість продукції за низьких витрат енергоносіїв та матеріально-технічних засобів. Наведено дані про дослідження впливу гомогенізованого корму на відгодівельні та м'ясні якості свиней. Індекс рубрикатора НБУВ: П65-451.29
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69944 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
|