Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Книжкові видання та компакт-диски (2)
Пошуковий запит: (<.>A=Держговський О$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3

      
Категорія:    
1.

Держговський О. О. 
Вплив гомогенізації на зміни біохімічного складу зерна різних видів / О. О. Держговський // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад. - 2007. - № 1. - С. 155-159. - Бібліогр.: 7 назв. - укp.

Наведено результати досліджень змін у хімічному складі зерна ячменю, пшениці, кукурудзи та гороху у чистому вигляді під час обробки їх з використанням кормоагрегату серії АКГСМ "Мрія-03". Порівняно різні технології приготування корму для годівлі свиней.


Індекс рубрикатора НБУВ: П545.115

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69944 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Держговський О. О. 
Фізіологічне обгрунтування використання гомогенізованого корму у годівлі свиней : автореф. дис... канд. с.-г. наук: 03.00.13 / О. О. Держговський; Ін-т свинарства ім. О.В.Квасницького УААН. - Полтава, 2009. - 20 c. - укp.

Обгрунтовано вплив згодовування гомогенізованих кормових сумішей на перебіг основних фізіологічних процесів в організмі молодняку свиней, а також продуктивність їх якостей. Зазначено, що гомогенізація сумішки цільного зерна з використанням кормового агрегату серії АКГСМ "Мрія"-03, сприяє покращанню перетравності корму та гематологічних показників свиней; відгодівля кормом стабілізує травні процеси у шлунково-кишковому тракті тварин і позитивно впливає на продуктивні якості. Доведено, що використання гомогенізованого корму на виробництві сприяє покращанню різних продуктивних якостей свиней, зокрема, середньодобового приросту, витратам корму на продукцію; покращуються фізико-хімічні, технологічні властивості та смакові якості свинини.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: П65-44 + П65-451

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА368023 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
3.

Держговський О. О. 
Ефективні методи приготування кормів до згодовування свиням / О. О. Держговський, О. М. Бондаренко // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад. - 2010. - № 3. - С. 107-109. - Бібліогр.: 3 назв. - укp.

Важливим резервом підвищення відгодівельних і м'ясних якостей свиней є розробка сучасних технологій виробництва кормових суспензійних (гомогенізованих) сумішей, які можуть забезпечити підвищення рівня перетравності поживних речовин, збільшення середньодобових приростів та високу якість продукції за низьких витрат енергоносіїв та матеріально-технічних засобів. Наведено дані про дослідження впливу гомогенізованого корму на відгодівельні та м'ясні якості свиней.


Індекс рубрикатора НБУВ: П65-451.29

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69944 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського