Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Книжкові видання та компакт-диски (4)Журнали та продовжувані видання (1)
Пошуковий запит: (<.>A=Дзюндзя О$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

      
Категорія:    
1.

Дзюндзя О. В. 
Технологія солодких страв та соусів з використанням субтропічної сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / О. В. Дзюндзя; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2011. - 21 c. - укp.

Розроблено загальні принципи створення солодких страв і соусів функціонального призначення, харчових порошків і сухофруктів з хурми. Вивчено фізико-хімічні та технологічні властивості порошків з хурми, їх реологічні властивості, використання у виробництві солодких страв і соусів. Розроблено технологію солодких страв і соусів з підвищеними показниками споживної цінності. Досліджено якість і безпечність розроблених виробів, проведено комплексне оцінювання якості розроблених виробів та їх конкурентоспроможності. Розроблено та затверджено нормативну документацію, проведено комплекс заходів щодо впровадження запропонованих виробів у закладах ресторанного господарства.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: Л991.3-3 + Л991.5-3

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА384875 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського