Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Книжкові видання та компакт-диски (4)
Пошуковий запит: (<.>A=Дубковецький І$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10

      
Категорія:    
1.

Дубковецький І. В. 
Особливості технології сухої комбінованої закваски при виготовленні квасу / І. В. Дубковецький, В. Л. Прибильський, І. Ф. Малежик, К. Д. Малецька // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2004. - № 15. - С. 29-31. - Бібліогр.: 6 назв. - укp.

Висвітлено різні способи одержання сухої комбінованої закваски та проаналізовано процес її сушіння.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л877

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Дубковецький І. В. 
Дослідження властивостей сухої комбінованої закваски / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, В. Л. Прибильський, В. С. Бодров // Харч. пром-сть. - 2004. - № 3. - С. 39-43. - Бібліогр.: 4 назв. - укp.

Наведено основні результати розробки та дослідження способу приготування сухої комбінованої закваски для виробництва квасу, а також фізичні характеристики закваски перед висушуванням, зброджувальну здатність сухої закваски, значення гігроскопічності, насипної маси та відносної вологості.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л877-3

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
3.

Ткаченко О. В. 
Гідродинамічні та теплові параметри в камерах розпилюючого зневоднення / О. В. Ткаченко, І. В. Дубковецький // Пром. теплотехника. - 2004. - 26, № 6. - С. 121-124. - Бібліогр.: 9 назв. - укp.

Проаналізовано науково-технічну інформацію про сьогоденний стан досліджень гідро- та аеродинамічних умов в активній зоні апаратів для сушіння в диспергованому стані. Наведено графічні дані про зміну параметрів і характеру потоків, одержаних на основі числового моделювання складних процесів, які мають місце в розпилювальних камерах. Відзначено важливість цих одержаних даних для розробки заходів щодо вдосконалення процесів теплового обміну під час взаємодії факела розчину рідинної сировини та потоку теплоносія (нагрітого повітря), а також під час взаємодії двофазних потоків зі стінкою апарата.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л113.65

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж14162 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
4.

Дубковецький І. В. 
Закономірності кінетики процесу терморадіаційного сушіння яблучних вичавок / І. В. Дубковецький, Т. Є. Веселовська, І. Ф. Малежик, Ю. П. Луцик // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2007. - № 22. - С. 58-60. - Бібліогр.: 3 назв. - укp.

Наведено результати досліджень зневоднення яблучних вичавок інфрачервоним випромінюванням.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л913.02

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
5.

Дубковецький І. В. 
Оптимізація процесу висушування квасної комбінованої закваски на розпилювальній сушарці : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / І. В. Дубковецький; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2005. - 21 c. - укp.

Досліджено питання оптимізації процесу висушування квасної комбінованої закваски на розпилювальній сушарці з метою застосування порошку квасної комбінованої закваски для виробництва квасу. Фізичні характеристики заквасок дозволяють аналітично визначити діаметр крапель розпилення. За результатами експериментальних досліджень кінетики сушіння одиничної краплини квасної комбінованої закваски розроблено раціональні режими розпилювального сушіння, які перевірено на напівпромислових розпилювальних сушильних установках. Розроблено технологічний режим сушіння рідкої комбінованої закваски. Одержано математичні залежності, яких запропоновано для розрахунків якісних характеристик квасної комбінованої закваски (зброджувальної здатності, терміну зберігання порошку та вологості закваски).


Індекс рубрикатора НБУВ: Л877.1-3 + Л814.435

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА339274 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
6.

Малежик І. Ф. 
Використання конвективно-терморадіаційного способу енергопідведення в технології яблучних снеків / І. Ф. Малежик, І. В. Дубковецький, Г. М. Бандуренко, Л. В. Стрельченко, Т. М. Левківська // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 6/11. - С. 47-52. - Бібліогр.: 19 назв. - укp.

Досліджено вплив попередньої підготовки яблук та способу сушіння на якісні показники під час виробництва яблучних снеків. Встановлено, що для покращання органолептичних показників яблучних снеків доцільно проводити попередню підготовку яблук у цукровому сиропі з концентрацією цукру 40 %. З метою інтенсифікації процесу сушіння, підвищення якості готового продукту та зниження енерговитрат запропоновано комбінований конвективно-терморадіаційний спосіб енергопідведення.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л913.102

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
7.

Дубковецький І. В. 
Вплив швидкості теплоносія на основні тепломасообмінні параметри конвективно-терморадіаційного сушіння культивованих грибів / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Т. В. Бурлака // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 4. - С. 141-148. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.

Встановлено залежності основних тепломасообмінних характеристик конвективно-терморадіаційного сушіння культивованих грибів глива від швидкості руху повітря. Доведено, що механізм та інтенсивність перенесення вологи у матеріалі залежать від взаємопов'язаного комплексу процесів порушення зв'язку вологи з матеріалом і дифузії парогазового середовища через капілярно-порову структуру матеріалу.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л918.02

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
8.

Дубковецький І. В. 
Дослідження процесу сушіння, тепло- і масообмінних характеристик безглютенових макаронних виробів / І. В. Дубковецький, В. Г. Юрчак, О. В. Рожно, В. О. Казьміришен // Харч. пром-сть. - 2016. - № 20. - С. 130-137. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л839

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
9.

Стрельченко Л. В. 
Вплив питомого навантаження на кінетику процесу при конвективно-терморадіаційному сушінні яблучних снеків / Л. В. Стрельченко, І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 3. - С. 132-140. - Бібліогр.: 11 назв. - укp.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л814.4 + Л994

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
10.

Стрельченко Л. В. 
Енергоефективність від впровадження конвективно-терморадіаційної сушильної установки з тепловим насосом / Л. В. Стрельченко, І. В. Дубковецький // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 3. - С. 158-164. - Бібліогр.: 13 назв. - укp.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л913.102

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 


 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського