Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (17)
Пошуковий запит: (<.>A=Дуб К$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4

      
Категорія:    
1.

Дуб К. В. 
Теоретичні основи інноваційного аналізу підприємств харчової промисловості / К. В. Дуб // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2005. - № 17. - С. 61-64. - Бібліогр.: 6 назв. - укp.

Зазначено, що інноваційні процеси - важливий фактор підвищення ефективної діяльності підприємств України. Для забезпечення належного функціонування і стабільного розвитку підприємств харчової промисловості необхідно здійснювати інноваційний аналіз та досліджувати показники інноваційного рівня виробництва окремих видів продукції (в основі яких повинні лежати відповідні оцінки їх інноваційного рівня), тому що саме вони враховують реальну величину попиту споживача.


Ключ. слова: інноваційна діяльність, життєвий цикл інновацій, інноваційний рівень підприємства, інноваційний потенціал, харчова промисловість
Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.71-55

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Дуб К. В. 
Етапи проведення оцінки ефективності впровадження досягнень науково-технічного прогресу / К. В. Дуб // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2006. - № 19, ч. 1. - С. 72-75. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.

Розглянуто проблеми визначення ефективності впровадження досягнень науково-технічного прогресу, проаналізовано економічні методики оцінки ефективності та запропоновано напрямки їх вдосконалювання.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)0-55-07

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
3.

Дуб К. В. 
Тенденції розвитку інноваційної діяльності промислових підприємств України / К. В. Дуб // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2006. - № 18. - С. 129-132. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.

Розглянуто сучасні тенденції розвитку інноваційної діяльності в Україні та напрямки покращання новаторства в харчовій промисловості. Аналіз сучасної економічної практики свідчить, що високих результатів підприємства можуть досягти лише за систематичного та цілеспрямованого новаторства, націленого на пошук можливостей, які відкриває середовище господарювання щодо виготовлення та впровадження нових видів товарів. Це передбачає особливий підхід у господарюванні, який базується на цілеспрямованій постійній інноваційній діяльності.


Ключ. слова: інновація, інноваційна діяльність підприємства, харчова промисловість, технологічні процеси
Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)301-55

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
4.

Дуб К. С. 
Замцерла незалежності: поетика Слова Миколи Миколаєнка : монографія / К. С. Дуб. - Дніпро : Ліра, 2018. - 248, [2] c. - Бібліогр.: с. 245-247 - укp.

Досліджено проблеми творчості талановитого українського поета М. Миколаєнка. Проаналізовано поетику слова шеститомника автора “Віща Зоря”, що є феноменальним явищем у сучасній поезії. Зосереджено увагу на зображально-виражальних засобах у контексті шестикнижжя, виокремлено визначальні структуротворчі особливості лірики у філософському, морально-етичному й естетичному аспектах. На макро- і мікрорівнях розкрито найхарактерніші поетикальні домінанти стилю, лабораторію образотворення, осмислено функції часу, простору, кольору, звуку, концептів життя.


Індекс рубрикатора НБУВ: Ш5(4УКР)6-4 Миколаєнко М.А. 535

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА829435 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського